Forum » Kaj kupiti » Podaljšek za LCD TV in PC
Podaljšek za LCD TV in PC
Keyser Soze ::
Malo štorast naslov pa vseeno.
Potrebujem podaljšek dolžine najmanj 7 metrov s katerim bi povezal PC in LCD TV.
Grafična ima S-VIDEO in DVI.
TV ima HDMI, Scart in YPbPr. Kako povezati zadeve med sabo, da bo vsaj slika maksimalne kvalitete.
Sem gledal HDMI/DVI kabel, vendar je najdaljši dolg le 5m.
Potrebujem podaljšek dolžine najmanj 7 metrov s katerim bi povezal PC in LCD TV.
Grafična ima S-VIDEO in DVI.
TV ima HDMI, Scart in YPbPr. Kako povezati zadeve med sabo, da bo vsaj slika maksimalne kvalitete.
Sem gledal HDMI/DVI kabel, vendar je najdaljši dolg le 5m.
OM, F, G!
Keyser Soze ::
Uf, vrlo "stručni" forum.
Digitalna povezava se NE obnese. TV z svojo ločljivostjo ne premore pixel per pipxel prikazovanja v navezi z PCjem. Tako da je slika v vsakem primeru bljak.
Ostane samo še analogna povezava. KAr mi čisto ustreza, saj v tem primeru ne potrebujem nove grafične z dvema DVI izhodoma.
Zanima me če VGA -> YPbPr kabel (če se ga sploh da dobit) ponuja kaj bolj kakovosten signal kot scart (naj bi ga)?
In kje lahko staknem če ne drugega vsaj en adapter VGA -> YPbPr?
Digitalna povezava se NE obnese. TV z svojo ločljivostjo ne premore pixel per pipxel prikazovanja v navezi z PCjem. Tako da je slika v vsakem primeru bljak.
Ostane samo še analogna povezava. KAr mi čisto ustreza, saj v tem primeru ne potrebujem nove grafične z dvema DVI izhodoma.
Zanima me če VGA -> YPbPr kabel (če se ga sploh da dobit) ponuja kaj bolj kakovosten signal kot scart (naj bi ga)?
In kje lahko staknem če ne drugega vsaj en adapter VGA -> YPbPr?
OM, F, G!
SimplTech ::
Malo vrži oči na tale članek, sicer ne vem kakšni so rezultati a mogoče pa se lahko naredi kaj iz tega. VGA to component cable
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD Live in domači kinoOddelek: Zvok in slika | 6907 (6144) | lowac |
» | tv ne zazna hdmi signalaOddelek: Zvok in slika | 9056 (7808) | slokekec |
» | zakaj ne kaze slike s PCja na TV?Oddelek: Zvok in slika | 5848 (4927) | jamabama007 |
» | konverzija YPbPr - RGB (scart)Oddelek: Zvok in slika | 2434 (2349) | psipsi |
» | Kje dobiti kabel DVI-HDMIOddelek: Kaj kupiti | 2549 (2411) | MaX |