Forum » Elektrotehnika in elektronika » Rabim enga elektrotehnika / štromarja
Rabim enga elektrotehnika / štromarja
Goldek ::
No zanima me če ker s tega foha zna neki narest (seveda bi dobil tudi plačilo):
En mali ekranček (za prikazovanje 4 mestnik številk in piko :D). Torej da k bi na gumbek držau bi se na ekrančku prištela določena vsota.. k bi gumbek spustu bi se pač nazaj odštelo. Zastopite? Upam da :D vse informacije na goldek.afna.gmail.com (.afna. zamenjaj z @). Ali pa kar v to temo!
lp
En mali ekranček (za prikazovanje 4 mestnik številk in piko :D). Torej da k bi na gumbek držau bi se na ekrančku prištela določena vsota.. k bi gumbek spustu bi se pač nazaj odštelo. Zastopite? Upam da :D vse informacije na goldek.afna.gmail.com (.afna. zamenjaj z @). Ali pa kar v to temo!
lp
Jackal ::
Štirje 7 - segmentni LED prikazovalniki in en osnoven PIC bi zadoščali za to kar si napisal.
Bi pa rad malo več informacij o tem in zakaj boš sploh to uporabljal?
Bi pa rad malo več informacij o tem in zakaj boš sploh to uporabljal?
Walking the way is something completely different than imagining the way.
230-DC ::
Yap tak ko je reku Jackal.
Sam mi pa tut ni glih jasn ka točn bi rad delu?
Sam mi pa tut ni glih jasn ka točn bi rad delu?
*the gates of valhalla are near*
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fly video Life vievOddelek: Zvok in slika | 1141 (1012) | PhotoBlaz |
» | Izdelava spletišča v FlashuOddelek: Izdelava spletišč | 2378 (2052) | [MYTiX] |
» | Hardcano 9 Blue ledOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1677 (1227) | _spirit_ |
» | Merjenje temparatur in prikaz le teh na LCDjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1282 (1143) | HroSCeK |
» | Olympus c-730 se noče več vklopitOddelek: Pomoč in nasveti | 2301 (2078) | BlackHole |