» »

BSplayer ne dela v XP??

BSplayer ne dela v XP??

Lucas ::

BSplayer 0.834 nameščen v XP mi ne dela dobro. Sprva, ko predvajanje še ni celozaslonsko teče gladko, ko pa spremenim velikost okna, ali preklopim na celozaslonski način, se predvajanje drastično upočasni (trganje slike).
Namestil sem različico 0.84 RC4.462, in sprva je bilo vse ok.

Potem sem zamenjal gonilnike za grafično RIVA TNT (nvidia 6.13.10.2311), in zadeva se je poslabšala. (drastična upočasnitev...skratka filmov se ne da gledat). Spet sem zamenjal gonilnik (namestil sem starega), in BSplayer 0.84 RC4.472 vendar se stanje ne izboljša.

Film tudi brez problemov teče v WINmedia playerju, le v BSplayerju ne.
Ni mi jasno kaj je narobe...vse nastavitve so nastavljene tako, da bi zadeva morala delovat. (postprocessing level-0)

V winME deluje ena in druga različica BS playerja brez problemov, ne glede na gonilnik za grafično. (nameščena imam oba operacijska sis.)

Prosim, svetujte kaj naj naredim, vendar ne v stilu "glej film v winME!"...Hvala!
Samo za informacijo: (256 RAM, PII-350, DIVX codec 4.12)
I was here...

Fresh Prince ::

Men vcasih zvok zaostaja, tko da uporabljam wmp.
Razen ce dam vse nastavitve na 0, sam to je bedno.

RudeBw ::

Mislim, da imaš s kombinacijo XP-jev in svojega P II 350 procesorja preslabo konfiguracijo za tekoče pradvajanje. 350 MHZ procesor je nekje spodnja meja za tekoče predvajanje DivX-ov.

Silvano ::

Meni pa pod W2000 noče prevajati podnapisov. Brez podnapisov pa dela OK. Ko pa vključim podnapisa pa ka prekine izvajanje programa. Ali obstaja še kakšen drug program za gledanje filmoz in podnapisov.

P.S.: The Playa mi tude ne dela.;((

Kekec ::

Men dela brez problemov, kulk maš pa resolucijo nastavljeno, jst jo vedno zbijem dol na 800×600 ker ne rabiš večje oz. moj tv-out je ne prebavi in se hitrost normalizira!

Lucas ::

Zadevo sem uspel popraviti. V paketu 0.84 RC4.472 je tudi programček ClearReg.exe, po zagonu le tega, nimam več težav in filmi se normalno predvajajo tudi v winXP.:D
I was here...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Media Player 9 Final

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
264533 (4533) Paramedic
»

Vedno več je divx predvajalnikov, zanima pa me na katerega prisegate vi!

Oddelek: Sedem umetnosti
181831 (1482) pivmik
»

Divx podnapisi v WIN2000

Oddelek: Pomoč in nasveti
141231 (1054) zile
»

divx problem .... spet

Oddelek: Programska oprema
101033 (835) Jebiveter
»

DivX problemi pod WinME