Forum » Operacijski sistemi » Preveč pomnilnika pobere??
Preveč pomnilnika pobere??
ta_pravi ::
Pozdravljeni!!
kaj mi ve kdo povedat zakaj mi ob zagonu Windowsa XP pobere okoli 500 mega pomnilnika???? windows pa je inštaliran dva dni....
LP
kaj mi ve kdo povedat zakaj mi ob zagonu Windowsa XP pobere okoli 500 mega pomnilnika???? windows pa je inštaliran dva dni....
LP
ta_pravi
bluefish ::
ctrl + alt + del in pod Processes poglej, kaj ti žre RAM. Sicer pa, kje si to videl?
Če pa tam nič ne vidiš bomo govorili naprej.
Če pa tam nič ne vidiš bomo govorili naprej.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
ta_pravi ::
sej lih tm sm to vidu....pa ful enih procesov pa to je tm ki žrejo.... antivirus ne najde nič..
bwo...
bwo...
ta_pravi
Microsoft ::
Pozeni ukaz tasklist > C:\Tasklist.txt, ter skopiraj vsebino sem.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
vice boy ::
Da nebi smetil po forumu bi kar tukaj vprašal če kdo ve, kaj bi lahko bilo
vsmon.exe ki mi pobere okoli 40 Mb pomnilnika
ali je lahko zone? ali pa kakšn fejk gonilnik za zvok, ker sem imel nekaj problemov za ta gonilnik?
LP, Začetnik
vsmon.exe ki mi pobere okoli 40 Mb pomnilnika
ali je lahko zone? ali pa kakšn fejk gonilnik za zvok, ker sem imel nekaj problemov za ta gonilnik?
LP, Začetnik
Osel gre samo enkrat na led, človek pa dvakrat.
bluefish ::
Google pove in najde vse:
vsmon.exe is a process associated with the ZoneAlarm firewall. It is used to monitor Internet traffic and generate alerts depending on the security rules configured by the user. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.
Še link.
vsmon.exe is a process associated with the ZoneAlarm firewall. It is used to monitor Internet traffic and generate alerts depending on the security rules configured by the user. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.
Še link.
vice boy ::
Se oproščam...naslednjič bom strica G. vprašu...
hvala vseen
LP, Začetnik
hvala vseen
LP, Začetnik
Osel gre samo enkrat na led, človek pa dvakrat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131777 (21264) | Qushaak |
» | Internet connection --- ON/OFF stikalo - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (1080) | trnvpeti |
» | Neka stvar mi "cuza" mem. usageOddelek: Programska oprema | 1351 (1222) | veteran |
» | Zasedenost CPE?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1391 (1294) | jurre |
» | kateri firewall v sožitju z P2P??Oddelek: Programska oprema | 2140 (1608) | Jst |