Forum » Pomoč in nasveti » ISDN ASUS MODEM
ISDN ASUS MODEM
scenic ::
Nikakor ne morem namestiti ISDN Asuccom modema notranji PCI, da bi imel tri "zelene diode" v opravilni vrstici, kar naj bi pomenilo, da je z instalacijo vse v redu.
Sistem je WIN 98 SE Slo MSI plata 815 EP čipovje in tako dalje.
Ali kdo ve kako se to uredi?
Hvala
Sistem je WIN 98 SE Slo MSI plata 815 EP čipovje in tako dalje.
Ali kdo ve kako se to uredi?
Hvala
Arrivo ::
Pri meni svetita dve ( zadnja ne od leve proti desni ) .
Predvidevam, da mogoče je problem v gonilnikih, ki jih za XP nisem dobil tudi na prizvajalčevi strani...
Drugače pa dela vse OK !
Predvidevam, da mogoče je problem v gonilnikih, ki jih za XP nisem dobil tudi na prizvajalčevi strani...
Drugače pa dela vse OK !
TylerDurden ::
Tri zelene diode? Katere driverje imaš? Sam sem imel tak modem in kot kaže je šlo za napako cele serije modemov, ker sem poskušal inštalirat modem na win 98, ME, 2000 ter intel 815, via 133a ter 266a pa nikjer ni hotlo zaznat ustreznih driverjev za modem, poskusil sem z eno generacijo starejšim modemom, ki sem ga vtaknil kar v isti slot kot novega, pa je z obstoječo inštalacijo začel delat.
Modem, ki ne dela ima na zadnji strani, poleg vtiča za ISDN eno zeleno led diodo, tisti, ki dela pa ne.
Modem, ki ne dela ima na zadnji strani, poleg vtiča za ISDN eno zeleno led diodo, tisti, ki dela pa ne.
Let\'s make some soap ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rdeča lučka na matični ploščiOddelek: Pomoč in nasveti | 3010 (2875) | gorenjc |
» | Siemens ISDN modem + WinXP = problem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2359 (2238) | Mac Gyver |
» | Diode v ohišjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1970 (1683) | TESKAn |
» | LED diode namesto neonke???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2147 (1780) | jRk0 |
» | Strela vdarla!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1838 (1321) | BoO |