» »

Simultano delovanje mišk in tipkovnic na več PC-jih

Simultano delovanje mišk in tipkovnic na več PC-jih

macromel ::

Hay!

Za delo, ki poteka na 21 PC-jih, potrebujem program, ki bi iz enega glavnega PC (master) z monitorjem, tipkovnico in miško lahko istočasno (simultano, paralelno) pomikal kazalec in uporabljal tipkovnico tudi na ostalih (slave) 20-tih PC le z monitorjem. PC so (bodo) povezani v mrežo.

Ali obstaja kakšen program, ki omogoča simultani pomik kazalca miške in uporabo tipkovnice na vseh PC-jih brez kake večje zakasnitve (do cca 1 sek)?

Ali je možno tudi kje tak program naročiti, oz. kdo bi ga lahko naredil?

Hvala za odgovor!

bluefish ::

poglej malo pri RemoteAdmin, če omogoča simultanost. Vendar pa dvomim, da boš našel takšen program - sploh takega z nizkim zakasnitvenim časom.

bosmla ::

Mogoce z VNC - ti si server ostali pa imajo viewer samo da jim onemogocis, da bi oni tebi premikali mis oz. uporabljali tipkovnico. To je seveda uporabno ce zelis da drugi vidijo kaj ti delas - ne mores pa ti upravljat njihovega rac - za to bi bila potrebna obratna pot, da so oni serverji ti pa z njimi upravljas vendar za simultanost bi pa moral verjetno zadevo malo predelat...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bosmla ()

macromel ::

Povezava in pot kontrole je možna samo od master PC (server) do slave PC (terminal, viewer) , ne obratno. Na slave PC so priključeni programatorji kodnih vezij. Človek je samo na nastavitvah na master PC in on potem nadzoruje vse ostalo na monitorjih slave PC. Z delovanjem miši in tipkovnice na master PC bi moralo biti isto identično delovanje tudi na slave PC, torej istočasno, iste operacije na vseh 21 PC-jih, ne pa eden po eden.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako zvezati Master PC in 4 slave terminale

Oddelek: Pomoč in nasveti
7734 (460) sulaco
»

Trdi disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
383307 (2534) Voluharr
»

Dobesedno cudni stvari ???

Oddelek: Strojna oprema
282485 (1351) *ziga*
»

secondary ide channel no 80 conductor install

Oddelek: Pomoč in nasveti
181460 (1268) Lizard
»

Iz Linuxa v Windows -> MBR (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
624238 (3573) WarMaker

Več podobnih tem