Forum » Zvok in slika » Encore DVD, motion menu se ustavi
Encore DVD, motion menu se ustavi
Trancedeejay ::
HI
Ubija me Encore DVD, ne vem v cem je problem, ker sem s tem ze delal. Vglavnem hocem da mi se menu stalno ponavlja, dokler ne stisnemo kaksne tipke. Pri meni se dvakrat ponovi, potem pa vrze ven kot bi pritisnil stop. Na racunalniku dela vse normalno, ko pa DVD zapecem, pa mi predvajalnik po dveh ponovitvah ustavi DVD. Imam nastavljeno in na loops forever pa se mi zdi kot da to skoraj ne bi imelo veze. Chapterji delajo normalno samo glavni menu ne.
Have a nice Day
Matt
Ubija me Encore DVD, ne vem v cem je problem, ker sem s tem ze delal. Vglavnem hocem da mi se menu stalno ponavlja, dokler ne stisnemo kaksne tipke. Pri meni se dvakrat ponovi, potem pa vrze ven kot bi pritisnil stop. Na racunalniku dela vse normalno, ko pa DVD zapecem, pa mi predvajalnik po dveh ponovitvah ustavi DVD. Imam nastavljeno in na loops forever pa se mi zdi kot da to skoraj ne bi imelo veze. Chapterji delajo normalno samo glavni menu ne.
Have a nice Day
Matt
Music is the key
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5465 (2447) | hudychk |
» | DVD Filmi- meni zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 941 (865) | maxsustar |
» | Pretvorba DIVX v KVCD-kako zapečt z dvd pekačemOddelek: Zvok in slika | 1555 (1476) | CaqKa |
» | DVD se ustavljaOddelek: Zvok in slika | 1324 (991) | js |
» | Pioneer 105S problemOddelek: Zvok in slika | 1021 (862) | benzoo |