» »

Router problem!

Router problem!

junKy ::

Lep pozdrav!

Torej, imam problem z routerjem in sicer router mi vsake par minut zapre vse porte in tako se nemorem vec konektati npr. na mIRC, MSN, ne morem pregledovati emailov itd... to pa lahko resim samo z resetiranjem routarja a cez par minut se spet vse blokira.
Ali je možnost da mi porte blokira tudi kaj drugega?

Če ima kdo kakšno rešitev naj prosim pove.

StratOS ::

Hja nisi povedal kakšno konekcijo imaš, kako si povezan na ruter, ali poleg tega še downloadaš kaj ?
Če imaš dokaj dobro konekcijo iz neta > 6 Mbps ti se lahko modem sam resetira zaradi downloada.

Seveda ti lahko porte blokira tudi SW FW, možno je tudi da to iskoriščajo kakšni virusi ali D/DoS napadi na comp oz. ruter.

Vse je možno, le rešitev je treba najti.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

amigo_no1 ::

Švohn cheap shit router +veliko p2p povezav == zmrzal routerja

kaj kupiti:
T2, statičen IP in priklop dveh računalnikov

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

torej moja povezava je 4mb/512kb, v mreži sem povezan še z dvema drugima računalnikoma, downlovdam kar pogosto... racunalnik sem ze dostikrat pregledal z različnimi antivirusimi ki pa niso našli nič. Mislim tudi, da problem ni v firewallu, ker sem ga izklopil za nekaj casa a se je router odzival enako. Router resda ni kaj posebnega, ampak hec je da se je to zacelo dogajati kar naenkrat torej je velika verjetnost kaksnega virusa al kaj podobnega? Priporoca kdo kaksen dober antivirusni program, ki bi odkril kaj taksnega?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: junKy ()

Shinobi170 ::

Kater router pa maš?

NETGEAR

trnvpeti ::

poglej, kaj ti je jeje napisal
si prerasel router

sss ::

Če ti človek vpraša ker router maš ti mu pa odgovoriš s firmo nekej ne štima. Če te človek vpraša kater avto imaš mu sigurno ne odgovoriš "Mercedes" ampak morda še model.. kajne?

Shinobi170 ::

Ali ti p2p programi lepo delujejo in ti samo ne odpira web strani ter MSN zafrkava? Če je tako, menjaj router, ker le-ta ni sposoben prebavit toliko povezav, ki jih znajo ustvariti p2p aplikacije... Prej pa seveda še pohovhljaj za kakšni drugim firmware-om.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup routerja - 300 uporabnikov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
13010017 (7046) Spock83
»

cFosSpeed

102175 (1785) steev
»

p2p blokada samo 1. računalnika v lanu

102160 (1749) SasoS
»

Router FBR-1405TX - odpiranje portov