» »

cFosSpeed

cFosSpeed

uroz ::

Nasel sem program, ki naj bi znižal dostopne čase in s tem "pohitril" internet:
cFos Speed

http://www.cfos.de/speed/

A ga je ze kdo sprobal, oz ali je sploh vreden moje pozornosti :\

globoko grlo ::

ga mam že ene dva tedna in špilam online in dljam, pa ni nobene razlike, krneki

Vikking ::

jst ga mam, in zdej lahko hitreje srfam! Ker prej so mi p2p dost pobral soka!

Pesimist ::

Ta stvar ne deluje vec kar nekaj casa. Se se spomnim dolgo nazaj, ko sem prvic sprobal. Delalo je super,, lahko si igral z niskim pingom pri polnem uploadu in nekaj downloada, lahko si internet strani odpiral kot superman.
Zdaj pa slednje sploh nedela vec. Strani mi kr dalje timeoutajo in podobne bedarije. Takrat ko je delal super sem lahko mel celih 1000+ connecij pa je sevedno lepo delalo. Zdaj pa me ze z 230 jebe v nedogled.

Ve kdo kaj bi lahko blo narobe?

Mobidick ::

CfosSpeed (namenjen dsl-u ali kablu za ruterom, če nimaš rutera, uporabi cFos) že dela v redu. Med D/U imam pinga v povprečju pod 50ms do amisa. Tudi winamp (online postaje) igrajo nemoteno. Je pa res, pa moraš zdaj (mislim da že v verziji 3, v nastavitvah nastavit "Favour Ping Time". Zraven tega še lahko posebaj določiš določenim protokolom ali pa programov prioriteto. Tako imajo p2p programi najnižjo, skype, winamp, igre in podobni, kjer hočeš da ne šteka oz. ne prihaja do delaya, pa najvišjo prioriteto. cFos (in zdaj cFosSpeed) že uporabljam nekaj let, vse odkar imam DSL, in mi je vedno pripomogel k lepšemu surfanju med uporabo p2p programov.
The future is digital!

Pesimist ::

3 minute in 2 poskusa sem rabo da sem odpr to temo in napisal post. Povej mi kak to vredu deluje? Imam samo 250 connectionov v utorrentu. Nekoc sem jih mel 1000+ pa je delalo 1000x bolse.

Mobidick ::

Ja ne nevem, no. Meni dela že nekaj let bp.
tole glej, da vklopiš (favour ping time). uTorrent mam nastavlen na max. connections 600, max connected peers per torrent pa na 400. Trenutno uploadam 4 fajle med 50-60kB/s vsega skupaj. Povprečni ping do amisa je 30-40ms. Je pa res, da imam ta amisov modem/ruter 780i, ki sumim, da že ima sam neki osnovni traffic shapping, ker že brez cfosa dela mogo bolje kot je včasih (tudi brez cfosa) delalo pri siolu na Callisto modemu.
Običajno še lahko igram CoD2 z odprtim uTorrentom, s tem da je ping v igri tja do 100 ms (na boljših serverjih).
The future is digital!

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: jvolk ()

Pesimist ::

Mislim da sem ugotovil kaj je sralo. Modem se je ocitno sezul. Nic ni bilo IPjev ali debnih drugih podatkov. Zdaj sem resetiral in pri 220 povezavah se kr dela solidno brskanje.

Samo mam tudi obcutek da je prej ko sem se mel ruter vmes delalo bolse. Zdaj pa sem uacel interni ruter uporabljat pa je bol slabse. Ampak prej je pa blo res gorno 70% vsega casa je timeoutalo. Zdaj vsej odpira.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

steev ::

Če maš optiko pa en oreng router (ne rabis trafic shaperja), ne rabiš tega :))
:|

Pesimist ::

Keri je oreng router? Ker jaz mam enga cheap netgeara pa se mi zdi da dela z vec povezavami vseeno bolse kot modem. Ceprav ne razumem kak je to mogoce. Prvo ja gre vse v modem in potem komaj v ruter. huh?

Optike se pa hitro nebo, vsej 1 leto tak da rabim to.

Tak bom mogo spet ruter dati vmes. Ker ta modem je taki kurac da enostavno nemorem verjet. Zdaj ko je modem kao ok spet pa mi opet vsi porti blokirajo. Ma nej gre v PM ta gennymed al kaj je ze!

//router

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jvolk ()

steev ::

P1 133 + 64 MB rama + 2 mrežni kartici + m0n0wall
:|


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Razpoloviti povezavo,pomoč prosim!

Oddelek: Omrežja in internet
191765 (1254) xjan1989
»

Preveliki pingi (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
525152 (4559) [L4M3RZ] - TinLaDeN
»

cFos pppoe driver

Oddelek: Omrežja in internet
111131 (966) BaRtMaN
»

Program za ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
241864 (1259) mamut
»

Adsl vprašanja

Oddelek: Omrežja in internet
332273 (1717) Vrvy

Več podobnih tem