» »

napajalnik ?

napajalnik ?

dado89 ::

Situacija je sledeča : Imam nov pc z 8800gtx in rabim seveda še napajalnik ki zmore nahranit to požrešno stvarco. Problem je v tem, da mi je ostalo malo financ, zato sem se odloču za 600w XILENCE 2xpci-e napajalnik. Zanima me, glede na to da imam C2D in bom navijal, kak močn vpliv ma da ima nap. 4 pinski power connector za cpu, p5bdlx pa ima tudi možnost za 8 pinskega, ki je baje bolši !?
Hvala za odgovore !:))

KandazaR ::

A napajalnik si že kupil? Če ne potem kupi raje enermax liberty 500w ali pa še boljše 620W.

Pa btw: Ne razumem kako lahko folku zmanjka denarja za napajalnik? A za grafo pa lahko dajo 600€.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KandazaR ()

A si 100% da bo gtx laufal normalno z tem 500w libertyjem ?

Calligula ::

Tak sistem kot ga mas ti folk solidno in navito laufa ze z LC 550w ipd...

Carmack ::

Ma ki pa...ne bluzi...
8800gtx,C2D,navijal bo....LC 550 W ne bo dost...treba neki bl močnega uzet
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...

JIM22 ::

Calligula: še kar trdiš da je dost LC za tako mašino. Mal si hecn. Tip bo kupo oz. ma sistem za 1500€ mogoče še mal več, ti bi mu pa dau not LC za 40€. Mogoče bi napajalnik zdržal tole na stock, ampak če pa tole naviješ bo pa hitro odnehal. Ti bi imel avto z 500konji in gume gor 155/13. Nekak ne gre skup.:\

dado89: kupi enermax-a liberty 620W al pa še kej močnejšga, da maš mir in lahko navijaš kak ti paše.;)
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.

Vsi na FB pridružite se itVision :)

Shark-357 ::

Lc ne bo dovolj za navit C2D sistem + 8800gtx preverjeno...

Dado če slučajno še kupuješ napajalnik jaz prodajam Enermax Liberty 620W za 120€...

Zgodovina sprememb…

Hvala lepa ..... sem kupil LC 700W Metatron Hyperion LC8700C :D s tem pa mislim da bo mir ! :P
Hvala za vse odgovore.

Calligula ::

Spet eni na pamet govorite. To je dobro, ce to pocno pametni, pri ostalih je katastrofa. LC 550 preverjeno dobro fura tako konfiguracijo z vec diski, 2 giga rama ipd..

Ne pravim ,da clovek mora to kupit, lahko pa, smiselno je, stokanje folka, ki nima pojma, da nekaj ni dovolj, ker so sami preplacali za kaj drugega pa ni nekaj kar i ostalo brez replik.

PS: Lepo, da je LC vrgel ven napajalce z se vec moci. Bo raznim pametnjakovicem z svojimi tudi proti tem napajalcem preplacanimi napajalci se tezje neumnosti gobcat.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Calligula ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri stabilen in tih napajalnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13410776 (7329) kuglvinkl
»

Kakšno računalniško konfiguracijo imate? (nasplošno vaš hardware) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
937676 (6124) ialexxb
»

Kateri napajalnik PSU priporocate za Core 2 DUO (500-600W)? (strani: 1 2 3 4 )

17610982 (7915) suntrace1
»

računalnik gre v predelavo (strani: 1 2 )

786990 (4865) aodius
»

Kako močan napajalnik

221771 (1347) joker16_7

Več podobnih tem