Forum » Kaj kupiti » OVERBURN 99 min CDjev
OVERBURN 99 min CDjev
JXS ::
seveda se da, pa tud preberat se ga da. Enkrat sm bral na netu članek o tem, modeli so testirali kater pekač zmore narediti največji overburn. Zmagal je nek LG-jev pekač zapeku pa je nekaj čez 99min. Modeli so to dokazali tako da so v cd-player dali cd in slikali LCD zaslon.
Privatnik ::
ja na kak CD je pa blo to sneman ???? 80 min al 90 min ????? mal cudn se mi zdi da bi 80 min overburnal na 99 :))) ce pa gre pa tolk boljs
LP
LP
Bx ::
ker smo ravno pri overburnanju, eno neumesno vprašanje:
zakaj me nero noče vprašat če bi overburnal ko snemam data CDje
posname mi (se mi zdi 703MB), če pa je več pa pravi da je premajhen CD
ene parkrat se spomnim da me je vprašal (samo ne vem kdaj-ali audio ali pri data)
ali je to samo za audio?
zakaj me nero noče vprašat če bi overburnal ko snemam data CDje
posname mi (se mi zdi 703MB), če pa je več pa pravi da je premajhen CD
ene parkrat se spomnim da me je vprašal (samo ne vem kdaj-ali audio ali pri data)
ali je to samo za audio?
Bx
Han ::
Overburn moraš imeti v Neru označen (mislim da je to v File/Properties), deluje pa samo v DAO (Disc-At-Once) načinu. To ni samo za audio...
AnWar ::
Za overburn greš na View/enable overburn vklopiš in izbereš koliko bi rad ( minute seveda )
CaqKa ::
za overburn moreš pri opcijah od nerota najprej nastavit kolko minut pač hočeš met overburnanje, poleg tega pa moreš cd snemat v DAO načinu!
obstajajo pa tudi 120 minutni cdji... jaz jih zaenkrat se nisem videl. kupil sem v mediamarktu skc 90 minutne ki sem jih z nero in 16x plextorjem uspešno zapekel. btw plex16x ima omejitev da lahko največ prepeče do 89:59:99 samo za info.. za ostale writerje si poiščite na netu, mislim da na aheadovi strani piše...
obstajajo pa tudi 120 minutni cdji... jaz jih zaenkrat se nisem videl. kupil sem v mediamarktu skc 90 minutne ki sem jih z nero in 16x plextorjem uspešno zapekel. btw plex16x ima omejitev da lahko največ prepeče do 89:59:99 samo za info.. za ostale writerje si poiščite na netu, mislim da na aheadovi strani piše...
Bx ::
Caqka:
mislim da tvoj plex16 lahko zapeče 94:59 min
lahko si pa pogledate tudi TUKAJ za vse CD/RW ali in do koliko podpirajo overburn
lp
mislim da tvoj plex16 lahko zapeče 94:59 min
lahko si pa pogledate tudi TUKAJ za vse CD/RW ali in do koliko podpirajo overburn
lp
Bx
mb ::
štos ni v tem da se pod maksimalno dolžino cdja vpiše npr. 105 ampak da več kot 99 nero sploh ne dopusi!
štos ni v tem da se pod maksimalno dolžino cdja vpiše npr. 105 ampak da več kot 99 nero sploh ne dopusi!
Aja
Aja
Aja pa še to mi
Aja pa še to mi
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer,
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer,
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni ( )
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni ( )
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof),
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof),
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof), ampak to podaljšuje
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof), ampak to podaljšuje
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof), ampak to podaljšuje čas peke .
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof), ampak to podaljšuje čas peke .
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof), ampak to
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof), ampak to
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof), ampak to podaljšuje čas
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof), ampak to podaljšuje čas
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni( )
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni( )
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof), ampak
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof), ampak
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof), ampak to podaljšuje čas peke Cdja.
P.S.To se mi je dogajalo tudi s prejšnjimi CD-RWji
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se nazaj napolni (burnproof), ampak to podaljšuje čas peke Cdja.
P.S.To se mi je dogajalo tudi s prejšnjimi CD-RWji
Aja pa še to
Aja pa še to
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem se
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro pada buffer, potem
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x, ki ima 4MB predpomnilnika zelo hitro
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x,
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu 24x,
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu
Aja pa še to mi povejte:
zakaj mi buffer na plexu
Aja pa še to mi povejte:
zakaj
Aja pa še to mi povejte:
zakaj
Aja pa še to mi povejte:
zakak
Aja pa še to mi povejte:
zakak
Aja pa
Aja pa
Aja pa še
Aja pa še
CaqKa ::
ti se delaš norca?
ej admini kak mu je to uspelo v roku treh minut?
al je foruim kaj zajebo?
mb: kolko gre v nerotu nastavit bom pogledal popoldne... glede bufferja... meni na mojem tb1,2ghz z ata66 disku se enako dogaja pri 16x hitrosti ko nastavim na 8x pa je vse vredi... sumim da sistem nekaj ni vredi skonfiguriran ker ko snemam DVavi fajle disk doseže 3,5 megabajta/s (16x hitrost je komaj 2,4 megabajta/s).
na kakem OSu se ti to dogaja.. jaz mam te probleme na winxp .. nisem še probal na win9x
ej admini kak mu je to uspelo v roku treh minut?
al je foruim kaj zajebo?
mb: kolko gre v nerotu nastavit bom pogledal popoldne... glede bufferja... meni na mojem tb1,2ghz z ata66 disku se enako dogaja pri 16x hitrosti ko nastavim na 8x pa je vse vredi... sumim da sistem nekaj ni vredi skonfiguriran ker ko snemam DVavi fajle disk doseže 3,5 megabajta/s (16x hitrost je komaj 2,4 megabajta/s).
na kakem OSu se ti to dogaja.. jaz mam te probleme na winxp .. nisem še probal na win9x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z Recorder Bufferjem pri višjih hitrostihOddelek: Pomoč in nasveti | 2119 (1914) | ERGY |
» | Plextor writer 24/48/48 problem! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4890 (4399) | Hux |
» | Teac Počasna peka??!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2086 (1682) | bf4ed |
» | V kolikšnem času vam posname poln 700MB CD? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5084 (4193) | Lime |
⊘ | Kakšni so kej Lite-Oni?Oddelek: Kaj kupiti | 1733 (1360) | whatson |