Forum » Pomoč in nasveti » Nastavitve Biosa K7S5A
Nastavitve Biosa K7S5A
gonilnik ::
Imam K7S5A plato Thunderbirda1.2 ter 2x 256 Mb SDR ramov.a mi lahko kdo pove kako naj nastavim bios da bo sistem vredu laufal, saj imam trenutno v sisoft sandri 2002 pro rezultat v memori benchmarku manj kot 1000.A ve kdo mogoče za kakšen link kjer bi bile opisane najboljše nastavitve za to plato?
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz
sheep ::
YO! dej mal res v bios poskil ce mas ti res nastavlen na 1200GHz ker men se zdi da nimas...Hehe ajd porocaj:)
ej sheep daj ne bodi tak pameten rajši bi povedal kakšne nastavitve naj uporabim
Če ne veš pa se raje ne oglašaj
Če ne veš pa se raje ne oglašaj
Cosmo ::
Hmm...mislim da je ta rezultat v sandri kar realen - jaz mam thunderbirda na 138 mhz, sdram, pa vse ram nastavitve na ful pa dobim malo cez 1000 mb/s. Z ddr ramom bi mogel dobit tam 1700+, za sdram pa so tvoji rezultati ok.
Lp
Lp
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cosmo ()
Hvala Zzyzx samo to sem hotel vedeti.Samo malo se mi vseeno zdi velika razlika. Moram probat z DDR rami samo so trenutno malce dragi
Hvala Zzyzx samo to sem hotel vedeti.Samo malo se mi vseeno zdi velika razlika. Moram probat z DDR rami samo so trenutno malce dragi.A mi lahko poveš kaj za vraga je "disabled host controlers are present.Check bios setings"sem probal vse mogoče pa to vedno ostane
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DDR ram 200% vec?Oddelek: Kaj kupiti | 1771 (1096) | Mr.B |
» | ECSKA DA ali NEOddelek: Kaj kupiti | 1496 (1064) | Boky |
» | Kdo od vas ima ECS K7S5A?Oddelek: Kaj kupiti | 1370 (991) | g0Run7 |
» | 3d Mark 2001Oddelek: Zvok in slika | 1696 (1129) | Paramedic |
» | DDR zmaguje!!!!!!!!!!!Oddelek: Strojna oprema | 1808 (1428) | hatch |