» »

Nastavitve Biosa K7S5A

Nastavitve Biosa K7S5A

gonilnik ::

Imam K7S5A plato Thunderbirda1.2 ter 2x 256 Mb SDR ramov.a mi lahko kdo pove kako naj nastavim bios da bo sistem vredu laufal, saj imam trenutno v sisoft sandri 2002 pro rezultat v memori benchmarku manj kot 1000.A ve kdo mogoče za kakšen link kjer bi bile opisane najboljše nastavitve za to plato?
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz

atamama ::

raje bodi srecen da mas vsaj toliko,eni niti računalnika nimajo
mama+ata

sheep ::

YO! dej mal res v bios poskil ce mas ti res nastavlen na 1200GHz ker men se zdi da nimas...Hehe ajd porocaj:):D

ej sheep daj ne bodi tak pameten rajši bi povedal kakšne nastavitve naj uporabim;((
Če ne veš pa se raje ne oglašaj

Cosmo ::

Hmm...mislim da je ta rezultat v sandri kar realen - jaz mam thunderbirda na 138 mhz, sdram, pa vse ram nastavitve na ful pa dobim malo cez 1000 mb/s. Z ddr ramom bi mogel dobit tam 1700+, za sdram pa so tvoji rezultati ok.
Lp
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Cosmo ()

Hvala Zzyzx samo to sem hotel vedeti.Samo malo se mi vseeno zdi velika razlika. Moram probat z DDR rami samo so trenutno malce dragi

Hvala Zzyzx samo to sem hotel vedeti.Samo malo se mi vseeno zdi velika razlika. Moram probat z DDR rami samo so trenutno malce dragi.A mi lahko poveš kaj za vraga je "disabled host controlers are present.Check bios setings"sem probal vse mogoče pa to vedno ostane

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DDR ram 200% vec?

Oddelek: Kaj kupiti
311771 (1096) Mr.B
»

ECSKA DA ali NE

Oddelek: Kaj kupiti
221496 (1064) Boky