Forum » Izdelava spletišč » Potrebujem pomoc-java,asp.net..?
Potrebujem pomoc-java,asp.net..?
sucony ::
Pozdravljeni,
Naredil(oz. delam)sem preprosto spletno stran v asp.net, na kateri je slika v zivo ter dva gumba(START,STOP)!
Potrebujem ( pomoc) nekoga, ki obvlada javo ali asp.net, da bi mi ta dva gumba povezal z opc serverjem, preko katerega bi lahko startal ter ugasal en motor!
Sem nasel kr dosti teh opc clientov, vendar ne znam te cliente skonfigurirat oz. vkljucit v mojo
skripto!??
Prosim za pomoc....takojsnje in posteno placilo+ velika hvaleznost!
Hvala vsem za odgovore, nasvete..!
mail:sucony@gmail.com
HVALA!!
Lp
Matej
Naredil(oz. delam)sem preprosto spletno stran v asp.net, na kateri je slika v zivo ter dva gumba(START,STOP)!
Potrebujem ( pomoc) nekoga, ki obvlada javo ali asp.net, da bi mi ta dva gumba povezal z opc serverjem, preko katerega bi lahko startal ter ugasal en motor!
Sem nasel kr dosti teh opc clientov, vendar ne znam te cliente skonfigurirat oz. vkljucit v mojo
skripto!??
Prosim za pomoc....takojsnje in posteno placilo+ velika hvaleznost!
Hvala vsem za odgovore, nasvete..!
mail:sucony@gmail.com
HVALA!!
Lp
Matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | jquery ajax webservices asp.netOddelek: Izdelava spletišč | 1221 (1036) | sas084 |
» | Pol milijona pohekanih spletnih strežnikov - med njimi tudi slovenski!Oddelek: Novice / Varnost | 5961 (3892) | poweroff |
» | Katera spletna tehnologija bi bila najbolj primerna?Oddelek: Izdelava spletišč | 1652 (1277) | mte |
» | ASP.net in Visual Studio 2003 .netOddelek: Programiranje | 2296 (1917) | alesrosina |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10685 (9329) | Nerdor |