Forum » Pomoč in nasveti » windows 98 in MSN
windows 98 in MSN
euro ::
Lep Pozdrav!
Zanima me katero verzijo msn-ja bi si lahko inštaliral na računalnik z OS win 98. Do zdej sem poskusil inštalirat več različic vendar mi pri vsaki javi napako. Prvič mi je javlo, da si morem inštalirat novo verzijo msn-ja, drugič da morem posodobit internet explorer....
Ta računalnik je dokaj star in na njemu ne morem imet najnovejših programov...
Bi mi lahko kdo prosim dal link do msn-ja ki bi mi deloval na mojem PC-ju...
Hvala!!
Zanima me katero verzijo msn-ja bi si lahko inštaliral na računalnik z OS win 98. Do zdej sem poskusil inštalirat več različic vendar mi pri vsaki javi napako. Prvič mi je javlo, da si morem inštalirat novo verzijo msn-ja, drugič da morem posodobit internet explorer....
Ta računalnik je dokaj star in na njemu ne morem imet najnovejših programov...
Bi mi lahko kdo prosim dal link do msn-ja ki bi mi deloval na mojem PC-ju...
Hvala!!
R33D3M33R ::
Pozabi na MSN Messenger, uporabi Mirando
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
brezimni ::
Obstaja, ampak potem moreš nadgradit internet explorer na različico 6.0 (nevem če obstaja v Slovenskem jeziku za okna 98. potem lahko gor inštaliraš msn 7.0 verzijo, slovensko seveda. Kaj novejšega pa mislim da ne boš spravil gor.
jan01 ::
Povej specifikacije računalnika. Če ima vsaj kak pentium 2 300, 196MB pomnilnika, se da gor dokaj normalno delat z prilagojeno različico windows xp ali pa windows 2003...
pviran3 ::
Na 98 mora biti nameščen explorer 6.0, in pa messenger 7.0 ali starejši. Messenger LIVE NE dela!
5er--> ::
Predlagam TinyXP Rev05 in slovenski update (da dela slo tipkovnica).
Pol ne boš imel probleme s kompatibilnostjo, sistem pa zelo odzivno dela z 400Mhz in 128Mb rama. (in manj)
Pol ne boš imel probleme s kompatibilnostjo, sistem pa zelo odzivno dela z 400Mhz in 128Mb rama. (in manj)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76302 (16943) | tilinho20 |
» | Msn messenger 7.5 ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 4601 (2166) | amigo_no1 |
» | Kateri all in one messenger uporabljate? Windows osOddelek: Omrežja in internet | 1517 (1078) | sajmon |
» | messenger 7.0Oddelek: Programska oprema | 4984 (2760) | Jan987 |
⊘ | Nadomestek za M$M Me$$engerOddelek: Programska oprema | 1987 (1773) | OwcA |