Forum » Loža » Pretep...
Pretep...
NiMH ::
Anyway Doman, ti ne boš imel problemov kajti si imel priče...Torej se nimaš kaj bati...Nadrapal bo sin razredničarke in še ona sama...
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
@LOL ::
jah tko je.
Jasno da bo sin zaščitniški do mame -> jaz bi te nalomil ko vola če bi slišal kanček ironije v tvojem pozdravu. Kaj pa če te je uni ded narobe razumel mogoče pa je kaj preslišal pa je misliv da jo zezaš?
Samo nekaj mi ni jasno.
Pa nočem posploševati ampak jebela cesta evo spet en pretep pa spet notri vključen en na Ć. Zgleda da se res radi fajtate
Jasno da bo sin zaščitniški do mame -> jaz bi te nalomil ko vola če bi slišal kanček ironije v tvojem pozdravu. Kaj pa če te je uni ded narobe razumel mogoče pa je kaj preslišal pa je misliv da jo zezaš?
Samo nekaj mi ni jasno.
Pa nočem posploševati ampak jebela cesta evo spet en pretep pa spet notri vključen en na Ć. Zgleda da se res radi fajtate
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: @LOL ()
steev ::
@LOL
Tipičen kmet. Vsak k je na ić je zanič al kaj. So taki, ki se tepejo za vsako malenkost. Samo ne moreš potem vsakega presodit po tem.
Tipičen kmet. Vsak k je na ić je zanič al kaj. So taki, ki se tepejo za vsako malenkost. Samo ne moreš potem vsakega presodit po tem.
:|
Sem napisal da nočem posploševati in tudi ne (lahko bi pa videl da je bilo malo sarkastično mišljeno s tistim smajlijem na koncu - ok priznam, morda malo neokusno; ker ste tko občutljivi nekateri)
Sam čudno .... dobro bi blo slišat obe zgodbi. Da kar tko en čelno spusti - jea right
Al pa tista Barakudina1 ideja
Sam čudno .... dobro bi blo slišat obe zgodbi. Da kar tko en čelno spusti - jea right
Al pa tista Barakudina1 ideja
Zgodovina sprememb…
Good Guy ::
doman pust kapse, dob 3 frende najd tega degena pa mu daj vedet...
tko pr nas delamo
policaji nardijo zapisnik to pa tut vse + ti dobiš kartoteko
tko pr nas delamo
policaji nardijo zapisnik to pa tut vse + ti dobiš kartoteko
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
John Abruzzi ::
Evo koliko je Doman res star KLIK. Policaji že vejo kaj delajo, tko da če nisi res nič kriv se nimaš česa bati (saj po mojih iskušnjah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: John Abruzzi ()
doman pust kapse, dob 3 frende najd tega degena pa mu daj vedet...
Samo predpostavljam nekaj... če ta "degen" najde 3 frende pred tabo pa temu tule dajo vedeti? Tako razmišljanje je zelo omejeno. Najbolj da še dovolmo nošnjo orožja da bomo kar po kavbojsko obračunaval. S tem samo pokažeš kako tele si.
NiMH ::
@LOL to kar si pa povedal je pa popolnoma resnično...Kaj bi iskal neko bando da bi ga nalamal...S tem dokažeš da si Pi***k...Sploh pa če si ga nalamal ti ne bo niti blizu hodil...(vrjetno no)
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
koyotee ::
prvo in edino civilna tozba... pa bo delal par let zate in mu bo dal vedet do kere meje se loh zajebava, drugega niti poskusaj ne, ce vse to kar si napisal, drzi.
lp
lp
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
stock ::
HeHe... smo te že "shekal"...postal boš slaven... neboš se pol več brigu za to sodišče..... ..hec
Je pa tale tema zelo neprimerna zate... se vid si še "mlad, neizkušen..." Nekdo ti je že na prejšni strani napisu nič ne podpisuj... in kaj ti delaš??? na forum ane? to kle pol use ostane in še iz tega lahko nastane sranje!
Pa še to, to je dosti osebna stvar nevem od kje ti ideja dat to na forum, use je 1x prvič in če ti nekdo unaprej pove kaj deli na sodišču...sej boš vidu.
Pa kot sm zgori omenu... in je že blo dost po televiziji... jst verjamem , da bo usak k je na GZju čez leta lehko tudi kje prikrajšan zaradi neprimernih komentarjev...(služba...). Dobr sj nismo še u ameriki sam čez 15let... slaba.
EDIT: da sm jst naprimer tožilec, u primeru proti tebi bi tudi to navedu, da se daješ vn kot "razgrajač"(tvoja slika, napisi okol..) to še mal napihneš.. in dobim tožbo! (poroto bi prepriću..(sej pravm čez 15let))
Je pa tale tema zelo neprimerna zate... se vid si še "mlad, neizkušen..." Nekdo ti je že na prejšni strani napisu nič ne podpisuj... in kaj ti delaš??? na forum ane? to kle pol use ostane in še iz tega lahko nastane sranje!
Pa še to, to je dosti osebna stvar nevem od kje ti ideja dat to na forum, use je 1x prvič in če ti nekdo unaprej pove kaj deli na sodišču...sej boš vidu.
Pa kot sm zgori omenu... in je že blo dost po televiziji... jst verjamem , da bo usak k je na GZju čez leta lehko tudi kje prikrajšan zaradi neprimernih komentarjev...(služba...). Dobr sj nismo še u ameriki sam čez 15let... slaba.
EDIT: da sm jst naprimer tožilec, u primeru proti tebi bi tudi to navedu, da se daješ vn kot "razgrajač"(tvoja slika, napisi okol..) to še mal napihneš.. in dobim tožbo! (poroto bi prepriću..(sej pravm čez 15let))
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stock ()
Tribal ::
Sem prebral celo temo in mi nekako napisano ne deluje resnično, samo filing pač. Podal sem svoje mnenje kar je tudi moja pravica. Če se motim se ne mislim sekirati, saj je vendar samo mnenje. Je pa dejstvo da je današnja mladina vedno bolj nasilna in izzivalna.
drejc ::
Švedska scena, ćist gljih.
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse
+10
Tiste Domanove izjave so neverjetno patetične. je imel smolo da je zraven učiteljice korakal njen sin. Bo za drugič vedu da je lahko za taka dejanja (posebej izzivanje mam - zelo nemoško) stepen ko vol in prav bi bilo...
Naj se mi posuši 30 litrov bencina iz avta če to ni res.
Tiste Domanove izjave so neverjetno patetične. je imel smolo da je zraven učiteljice korakal njen sin. Bo za drugič vedu da je lahko za taka dejanja (posebej izzivanje mam - zelo nemoško) stepen ko vol in prav bi bilo...
Naj se mi posuši 30 litrov bencina iz avta če to ni res.
Zgodovina sprememb…
OmegaBlue ::
Bi lahko lepo prosim se osredotočili na besedilo avtorja teme in ne na svoje frustracije in bujno domišljijo?
In malo umirite svoje označevanje z žaljivimi besedami.
In malo umirite svoje označevanje z žaljivimi besedami.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
V-i-p ::
No, uglavnem... moti me to, da je ON poklical policijo in podal prijavo proti meni!
To bo mali problemček. Splošno znano je, pa tudi policisti sami ti lahko to potrdijo, da je v takih situacijah ZELO pomembno KDO prvi KLIČE policijo, ker enostavno povedano, kdor prvi kliče na OKC rabi pomoč in tisti ki kliče je v prednosti. Zapomni si, vedno prvi kliči policijo, raje brez veze, kot, da jih ne.
Se pa ne rabiš sekirat, v kolikor je bilo res tako, kot si napisal. Ko če/boš klican na policijo ali sodišče, boš z pričami že dokazal svoje, tu ne bo problem. Trenutno je pa on v prednosti, jebiga.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
Čmrlj ::
Ne sekiri se ti si mladoleten, in boš dobil verjetno sodnika za prekrške, tam prepričljivo povej svojo zgodbo, on bo dobil pa denarno kazen v vsakem primeru, zaradi kršenja javnega reda in miru, pa še sodnika bo imel.Zrihtaj si priče pa ga pomožnosti še toži.
Poldy ::
keka20 ::
Fantje za informacijo pretep kot je bil opisan na začetku mi deluje vse malo čudno.
Če te je on vdaril samo 1 krat, pol pa si si ti dal duška in ga tolkel dokler on ni padel po tleh, si ti izvršil fizični napad nad njim in si kriv ti vsega pa čeprav te je on prvi. Ker to ni več samoobramba ampak napad.
Če te je on vdaril samo 1 krat, pol pa si si ti dal duška in ga tolkel dokler on ni padel po tleh, si ti izvršil fizični napad nad njim in si kriv ti vsega pa čeprav te je on prvi. Ker to ni več samoobramba ampak napad.
overlord_tm ::
Mogoče ga bi udaril večkrat če ga nebi že prej onesposobil ...
Recimo on te useka enkrat, ti mu nahiter spustiš tri udarce tok da na tla pade. On te sploh ni imel možnosti še enkrat udart, ampak to je za moje pojme še vedno samoobramba.
Saj pretep ni turn based strategija
Recimo on te useka enkrat, ti mu nahiter spustiš tri udarce tok da na tla pade. On te sploh ni imel možnosti še enkrat udart, ampak to je za moje pojme še vedno samoobramba.
Saj pretep ni turn based strategija
Doman ::
Stvar je taka...
Jaz sem obiskal osebnega zdravnika, ki me je pogledal in v policijsko poročilo zapisal lažja telesna poškodba. Policist me je klical, in rekel naj mu posredujem podatke parih prič. Trije so že bili na policijski postaji, kjer so povedali tako kot jaz. Iz neuradnih virov sem zvedel, da je tisti dobil 6 šivov. Sem govoril tudi z načelnikom policijske postaje, ki je ukrepala in mi je rekel, da se v takih primerih dobi največ opomin sodnika.
Jaz sem obiskal osebnega zdravnika, ki me je pogledal in v policijsko poročilo zapisal lažja telesna poškodba. Policist me je klical, in rekel naj mu posredujem podatke parih prič. Trije so že bili na policijski postaji, kjer so povedali tako kot jaz. Iz neuradnih virov sem zvedel, da je tisti dobil 6 šivov. Sem govoril tudi z načelnikom policijske postaje, ki je ukrepala in mi je rekel, da se v takih primerih dobi največ opomin sodnika.
Doman ::
@keka20
Nisem si dal duška. Ko sem ga udaril enkrat je postal histeričen in je še kar rinil vame. Vsakič ko sem ga udaril je bolj rinil vame. Nehal je šele ko so ga drugi povlekli stran.
Nisem si dal duška. Ko sem ga udaril enkrat je postal histeričen in je še kar rinil vame. Vsakič ko sem ga udaril je bolj rinil vame. Nehal je šele ko so ga drugi povlekli stran.
Weedy ::
No in zadeva je rešena....sicer je pa tako. Pač jaz osebno nisem mel težav z ljudmi ki se ne znajo brzdat (ok 1x :) ), ampak v tvojem primeru če je tako kot je opisano na začetku pač res si ga namahal upravičeno...kdo neki ljudje mislijo da so da ti bodo srali po glavi. Pač v samoobrambi si ga. Zaslužil si je.
Meta je s štale padva
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Profesori širi laži in govori neresnico drugim staršem (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9687 (6356) | r3dkv1c4 |
» | Vabilo na sejo senata (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15191 (13853) | gzibret |
» | Kako spravit prepotentnega tipčka, da bi čimbolj nasrkal? :-) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8007 (5647) | leinad |
» | Dobil popravca pri MA (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 8171 (6138) | klemen22 |
» | izsiljevanje...kaj naredil? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21653 (19298) | Nejc Pintar |