Forum » Pomoč in nasveti » Bluetooth USB + Slušalka nedela!:(
Bluetooth USB + Slušalka nedela!:(
;-) ::
Imam Siemens HHB 700 Slušalko in Bluetooth USB adapter Poke2 BT009 ter bi ju rad usposobil da bi mi delalo kot navadna slušalka. Je to sloh mogoče ali ne? Sedaj mi zazna slušalko sam k govorim se nikjer ne sliši pa nič...
trek@s ::
Slušalko najprej "spariš" (ok, to si najbrž že). Jaz potem npr. v Skypu pod settings nastavim za audio naprave "bluetooth audio". Če pa želim npr. poslušat winamp preko slušalke, ga pa zaprem in ponovno zaženem, pa zvok avtomatsko preusmeri v slušalko, namesto v zvočnike.
Oboje probal pa nedela V winampu ne sluha ne duha o zvoku, pri skypu pa nimam možnosti izbrati bluetooth audio...
Vse je tko čudno z tem delat k da je krneki ej. Pr navodilih piše naj polnim dokler nebo zelena lučka tripala..wtf celo noč sem polno pa je rdeča Nevem več.
Vse je tko čudno z tem delat k da je krneki ej. Pr navodilih piše naj polnim dokler nebo zelena lučka tripala..wtf celo noč sem polno pa je rdeča Nevem več.
trek@s ::
A z drugimi napravami (gsm) pa deluje normalno? Pc ti jo zazna? Daš potem v priloženem software-u od bluetootha "Headset connect"? Če imaš samo prižgano slušalko in bt vmesnik, še ni dovolj. V bistvu moraš iz računalnika "poklicat" slušalko - začne v njej zvoniti in pote se "javiš" . Šele tedaj se ti pojavi "bluetooth audio" naprava v tvojem računalniku.
nonamer123 ::
Se opravičujem, da odpiram staro temo.. Imam BTA-409 adapter in Philips TAUH202WT slušalke in mi ne zazna mi slušalk na namiznem računalniku, na telefonu delajo normalno.
Hvala za pomoč.
Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predvajanje glasbe iz androida na BT avtoradioOddelek: Mobilne tehnologije | 2936 (2328) | Bye |
» | Izoliranje zvoka - protihrupne slušalke?Oddelek: Loža | 4703 (3439) | c3p0 |
» | Brezžične slušalke za TVOddelek: Zvok in slika | 3703 (2012) | easyrider3 |
» | Bo iPhone res brez 3,5-mm stereo priključka in kaj to pomeni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 52745 (45956) | matobeli |
» | bluetooth slušalke + usb dongle težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2401 (2120) | nokia6310 |