Forum » Loža » www.opw.ie, Podružnice blizu
www.opw.ie, Podružnice blizu
Klemenn ::
http://www.opw.ie to je ena firma ki proizvaja tudi pipe za tovornjak (take s kakršnimi vam pripeljejo kurilno olje:) (ata to vozi) pa se mu je neki zjebalu pa ga/me zanima če je kje kakšna podružnica blizu slovenije. firma je iz irske pa se mu glih ne da ke hodet - jaz bi to rad.........:) ampak jebi online kupovanje kaj kdo ve kje bi se dobil kakšen rezervni del oz kje bi bila ta trgovina. to je opseben del in ga prodajajo le oni
- zaklenil: Tomi ()
ahac ::
V Zg. Dupleku majo tovarno.
Ej, kaj če bi njim mail poslal in vprašal?
Ej, kaj če bi njim mail poslal in vprašal?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Tomi ::
tis.telekom.si
Sicer pa, kaj res ne morem poslušati nasvetov, in delaš to, kar ti odsvetujem?
Sicer pa, kaj res ne morem poslušati nasvetov, in delaš to, kar ti odsvetujem?
metrodusa.blogspot.com
Gandalfar ::
Ok,
zaradi tvojih ponavljajocih neprimernih dejanj kot so smetenje po forumu, ustvarjanja neprimernih tem, ustvarjanja podvojenih tem, ustvarjanja tem z podobno tematiko v izredno kratkem casu in nasploh motenje normalnega dela drugih uporabnikov foruma sem ti dodelil naziv persona non-grata.
Se povezava na pravila z katerimi si se strinjal ob prijavi a jih vseeno krsis.
btw: na forumu je samo eno mesto kamor se lahko pritozis in to je tema Pritozbe v Slo-tech oddelku.
zaradi tvojih ponavljajocih neprimernih dejanj kot so smetenje po forumu, ustvarjanja neprimernih tem, ustvarjanja podvojenih tem, ustvarjanja tem z podobno tematiko v izredno kratkem casu in nasploh motenje normalnega dela drugih uporabnikov foruma sem ti dodelil naziv persona non-grata.
Se povezava na pravila z katerimi si se strinjal ob prijavi a jih vseeno krsis.
btw: na forumu je samo eno mesto kamor se lahko pritozis in to je tema Pritozbe v Slo-tech oddelku.
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potek pogodbe o zaposlitvi (obdobje ali datum)Oddelek: Loža | 2874 (2387) | Killermode |
» | kaj je to sploh programiranj? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6610 (4764) | ]Fusion[ |
» | Kdo dela na 080 1000 ?!Oddelek: Loža | 2529 (1524) | Tody |
» | World's first brain prosthesis revealedOddelek: Znanost in tehnologija | 2003 (1397) | P_Nut |
» | Glasba - UstvarjanjeOddelek: Sedem umetnosti | 3241 (2803) | tha_man |