Forum » Strojna oprema » Kje dobiti tale kabel ?
Kje dobiti tale kabel ?
ronaldo ::
miko 55 ::
probaj tam kjer si ga kupil.
samogradnja je ena možnost
samogradnja je ena možnost
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
Kupil sem ga v Nemciji.
En del kabla se je poskodoval, se vidi majhna luknjica v kablu, poskodoval pa se je po moji napaki.
En del kabla se je poskodoval, se vidi majhna luknjica v kablu, poskodoval pa se je po moji napaki.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: ronaldo ()
miko 55 ::
ja s kakšni izolirnim trakom bi lahko poflikal.
še boljše pa če vzameš črno poliestrsko vrvico, jo segreješ tako da začne teč in zamažeš luknjico. seveda če si upaš.
še boljše pa če vzameš črno poliestrsko vrvico, jo segreješ tako da začne teč in zamažeš luknjico. seveda če si upaš.
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
2 GOOD 2 B 4GOT10
Hvala za nasvete. Se bom znasel, tako da bom polovico odrezal stran > tisti del ki ne deluje, in kupil navaden sata podatkovni kabel. Ali pa celo sata kontroler v skrajnem primeru, ohisje pa bom imel za ide diske.
cloud ::
ali pa kr poklicat navadnega elektricarja ki ima sposobnost spajkanja potem lahko resi probleme.... vsaj neka malenkost
asgard2.0 ::
Navaden sata kabel daš pa odpičiš štrom od enga disketarja in ga daš zraven molex-sata strom kabla. Simpl ko pasulj :)
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....
odklop99 ::
na Trion poklici al pa jna Prvi servis od Triona pa mislim da b ti znal pomagat oz celo dat tak kabel
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji v Notranji HDD problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 880 (677) | axee |
» | ATI crossfire...Oddelek: Zvok in slika | 1648 (1177) | aha981 |
» | Win XP na nov prenosnikOddelek: Operacijski sistemi | 2020 (1690) | dinozaver7 |
» | superPI lestvica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 31289 (16753) | gfighter |
» | Diski SATA IIOddelek: Strojna oprema | 2642 (1965) | schejk |