Forum » Strojna oprema » zvoki compa
zvoki compa
prix ::
Pozdrav!
Imam čuden problem z računalnikom. Zadeva je taka, da ko premikam misko racunalnik zacne spuscat tanke rahlo piskajoce zvoke (ti zvoki niso iz mikrofona ali cesa podobnega). Zadeva me ne moti toliko, če imam na glavi headset, drugace pa se kr slisi. To se mi je zgodilo ze pri prejsnem racunalniku, vendar ga sedaj uporabljam za server. Edina skupna točka ki je med njima je procesor, ki je v obeh primerih Pentium 4. V prvem 1700Mhz v drugem pa 3000Mhz Northwood.
Ma kateri kak predlog...
Aja miska... MS Intelli 3.0 USB...500Mhz.
PS. Primkanje miske povzroca proc load tudi do 15-20% in se pozna na FPSjih v igri...
Imam čuden problem z računalnikom. Zadeva je taka, da ko premikam misko racunalnik zacne spuscat tanke rahlo piskajoce zvoke (ti zvoki niso iz mikrofona ali cesa podobnega). Zadeva me ne moti toliko, če imam na glavi headset, drugace pa se kr slisi. To se mi je zgodilo ze pri prejsnem racunalniku, vendar ga sedaj uporabljam za server. Edina skupna točka ki je med njima je procesor, ki je v obeh primerih Pentium 4. V prvem 1700Mhz v drugem pa 3000Mhz Northwood.
Ma kateri kak predlog...
Aja miska... MS Intelli 3.0 USB...500Mhz.
PS. Primkanje miske povzroca proc load tudi do 15-20% in se pozna na FPSjih v igri...
-------------------------------------------------
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
- spremenil: prix ()
T-Majo ::
Jaz sem imel probleme z plato, ko sem naprimer kliknil na mapo pa se mi je odprla se je iz zvočnika slišal šum. Sicer je biu tih, vendar, če si dal zvočnik na glas je zelo čulo. To je bilo vedno ko je bil cpu obremenjen-vedno so se slišali čudni šumi. Žal pa nevem kaj narediti v tvojem problemu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "ropotanje" v zvočnikih ob bolj obremenjeni grafikiOddelek: Zvok in slika | 846 (543) | 737 |
» | Problem z mikrofonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1252 (1056) | Bye |
» | Asus P5K deluxeOddelek: Novice / Matične plošče | 9734 (7967) | Volta |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4189 (3700) | Mac Gyver |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8250 (7045) | matjash |