» »

Disc read error occurred - WTF ?

Disc read error occurred - WTF ?

R0K ::

Huh ... ima jst en problem ... mam sistem TB 1ghz, plato Abit KT7A raid in disk Quantum 20gb 7200rpm ...

proc sem mel vedno anvit za kakih 10-20%, zdejle pa sem ga ze mel skor 1 mesec (al se celo vec) skoz na 1120mhz ... nakar grem danes v bios, prestavim frekvenco, da bi laufal na 1200 (je ze velikokrat prej deloval pri tem taktu, in se tudi do 1280 je sol) nakar se mi sitem zazene pride do tiste tocke ko bi se mogli zacet loadat winsi (trenutno XP) in napise DISC READ OCCURRED ..

kaj je lahko narobe ? A je mozno da kaj ne dela ker sem nekaj zjebal z particijami (ko sem se zajebav kam dat linux kam pa win) in mam zdej mogoce mal cudno naret (win na c:, vsi programi ki jih pa nalagam se mi na Defoult nalgajo na e:) ?

bom hvalezen za vsako pomoč !

GaPe ::

kaj je lahko narobe ? A je mozno da kaj ne dela ker sem nekaj zjebal z particijami (ko sem se zajebav kam dat linux kam pa win) in mam zdej mogoce mal cudno naret (win na c:, vsi programi ki jih pa nalagam se mi na Defoult nalgajo na e:) ?

Kaj točno si pa počel s particijami?
Don't steal! The government hates competition.

R0K ::

kaj točno ? Zdejle imam 3 particije in pred mogoce 2h sem zbrisal particijo kjer je bil Linux (bil je mandrake 8.0, zdaj bom nalozil suse 7.3) pa je se vedno enako ...

...nevem, bom probal se enkrat winse nalozit, mogoce je v njih problem ...

GaPe ::

Ko si ga tolk navil si mogoče pozabil povišat voltažo.

Daj točno napiš kater error ti winsi vn vržejo, pa še to povej kako si se lotil sploh inštaliranja Linux-a. Kaj si najprej inštaliraj, kako si particije postavu, opiši malo postopek. ;)
Don't steal! The government hates competition.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GaPe ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7, težava

Oddelek: Pomoč in nasveti
281737 (1282) solatko
»

Pomagajte prosim - Izbrisal sem particijo !!

Oddelek: Pomoč in nasveti
162144 (1662) Mare2
»

Ne igrajte se s particijami!

Oddelek: Operacijski sistemi
282698 (1870) drejc
»

linux in bootanje

Oddelek: Operacijski sistemi
12920 (831) ql000
»

Linux in particije