Forum » Omrežja in internet » BitComet - UTorrent
BitComet - UTorrent
trto ::
Imam vprašanje
Sem čisto nov na torrentih (uporabljam ga cca 3 dni - prej pa sem DC), tako da se opravičujem.
Inštaliran imam BitComet, dal bi ga rad pa dol in si inštaliral UTorrent. Ali se da na kakršenkoli način naštimat, da bi na UTorrentu lahko nadaljevalstvari, ki sem jih začel dol vleči z Cometom. In kako to naredim.
Hvala in lp
Sem čisto nov na torrentih (uporabljam ga cca 3 dni - prej pa sem DC), tako da se opravičujem.
Inštaliran imam BitComet, dal bi ga rad pa dol in si inštaliral UTorrent. Ali se da na kakršenkoli način naštimat, da bi na UTorrentu lahko nadaljevalstvari, ki sem jih začel dol vleči z Cometom. In kako to naredim.
Hvala in lp
Matek ::
Seveda.
1. Poisces datoteke, ki si jih napol downloadal z bitcometom, in si zapomnis, kje so.
2. Vzames torrent file, ki je namenjen downloadu teh datotek in ga odpres v uTorrentu.
3. Ko te vprasa, kam zelis shraniti, izberes lokacijo, kjer se stare, ze downloadane datoteke nahajajo.
4. uTorrent malo zamelje, preveri stare datoteke in jih cez minutko nadaljuje.
Jaz vidim samo dve mozni tezavi - lahko da ima BitComet kak cuden tip poimenovanja datotek, ampak v to dvomim (nisem uporabljal nikoli). Drug problem pa lahko nastane, ce imas v uTorrentu ze natavljeno defaultno lokacijo, kamor naj se datoteke downloadajo. V tem primeru bo treba to spremeniti nekje v nastavitvah.
Kljub vsemu pa je opisan posopek vsekakor mozen.
1. Poisces datoteke, ki si jih napol downloadal z bitcometom, in si zapomnis, kje so.
2. Vzames torrent file, ki je namenjen downloadu teh datotek in ga odpres v uTorrentu.
3. Ko te vprasa, kam zelis shraniti, izberes lokacijo, kjer se stare, ze downloadane datoteke nahajajo.
4. uTorrent malo zamelje, preveri stare datoteke in jih cez minutko nadaljuje.
Jaz vidim samo dve mozni tezavi - lahko da ima BitComet kak cuden tip poimenovanja datotek, ampak v to dvomim (nisem uporabljal nikoli). Drug problem pa lahko nastane, ce imas v uTorrentu ze natavljeno defaultno lokacijo, kamor naj se datoteke downloadajo. V tem primeru bo treba to spremeniti nekje v nastavitvah.
Kljub vsemu pa je opisan posopek vsekakor mozen.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Tr0n ::
Vedno kaj napise, zakaj ne downloada. Ti najde kaj seedov/peersov, kaksne barve so file chunki (ce je rdece, pomeni da se sploh na tracket ne poveze) itd...
Malo vec informacij ali kaksen screenshot posameznih uTorrent viewov naredi.
Malo vec informacij ali kaksen screenshot posameznih uTorrent viewov naredi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
dolenc ::
Isti torent daš v uTorrent, potem klikneš na nalogo z desno tipko "Advance / Set download location" in nastaviš tam kamor si snemal z Bitcometom, potem pa še enkrat desno klikneš in daš "Force re-check", tako da preveri kakšen del datoteke si že snel.
To bi moglo delat
To bi moglo delat
trto ::
Sm kar na novo začel downlovdat.
Zanima me še, ali je pri utorrentu možno imet kao mapo za šerat in daš vanjo recimo filme? Ali je tu pomembno kolko šeraš?
Lp
Zanima me še, ali je pri utorrentu možno imet kao mapo za šerat in daš vanjo recimo filme? Ali je tu pomembno kolko šeraš?
Lp
dolenc ::
Pri vseh torrentih deliš tisto kar snemaš, načeloma naj bi razmerje down/up imel 1:1 ali več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487962 (38098) | Rias Gremory |
» | Težava z u torrentomOddelek: Omrežja in internet | 7145 (4787) | MrStein |
» | Kateri program za Torrent uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13123 (10087) | "KeKc" |
» | utorrentOddelek: Programska oprema | 5444 (5127) | steev |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15553 (12683) | simnov |