Forum » Strojna oprema » CAS Latenca
CAS Latenca
McKacon ::
Zdravo...
nej mi pove kwa je to pr ramih... ker kupujem ram in nekje pise CAS Latenca:2.0 , 2.5 , 3.0 in me zanima kaj je bols oz kaj je to...
LP,hvala
nej mi pove kwa je to pr ramih... ker kupujem ram in nekje pise CAS Latenca:2.0 , 2.5 , 3.0 in me zanima kaj je bols oz kaj je to...
LP,hvala
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
bluefish ::
sicer pa so to odzivni časi RAM-a. Pri navijanju se pri slabših RAM-ih te latence povišajo, kar lahko kljub višji frekvenci delovanja pomeni, da je RAM dejansko počasnejši.
salesky ::
Ta Cas CL2 pomeni da rabi 2 urini periodi od poslanega signala do rama do kadar dobi nazaj podatek.
En dobr opis je na wikipediji. KLIK
En dobr opis je na wikipediji. KLIK
bad_dog ::
Hej.
Sam imam Bartona 2500+, ki mi tiktatka pri 215 FSB-ja, probleme imam z edino palčko rama, ki mi stabilno deluje le z nastavitvami 3,4,4,7. Če procesor odvijem na 203MHz mi ram deluje z nazivnimi 2.5,3,3,6. Kako naj vem, katera od obeh nastavitev ima boljši preformans? Ali obstaja kak program s katerim bi to preveril?
Hvala za odgovore.
Sam imam Bartona 2500+, ki mi tiktatka pri 215 FSB-ja, probleme imam z edino palčko rama, ki mi stabilno deluje le z nastavitvami 3,4,4,7. Če procesor odvijem na 203MHz mi ram deluje z nazivnimi 2.5,3,3,6. Kako naj vem, katera od obeh nastavitev ima boljši preformans? Ali obstaja kak program s katerim bi to preveril?
Hvala za odgovore.
bluefish ::
Sisoft Sandra, PCMark,...
Sicer pa lahko uporabiš Google in iščeš ram benchmark.
Sicer pa lahko uporabiš Google in iščeš ram benchmark.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opis DFI LANParty nF3 250Gb in pa test 754 plat... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 20578 (11119) | mzidy |
» | DDR ram z Samsung TCCD chipi! (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Navijanje | 35839 (20257) | Tilen |
» | TCCD pri nas (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9655 (6270) | OZZY |
» | Geil rami (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5026 (3439) | Fury |
» | Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9526 (5989) | AtaStrumf |