Forum » Zvok in slika » mini kino SC-HT335 ( SA-HT335 )
mini kino SC-HT335 ( SA-HT335 )
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
ddasd ::
živjo!
vem da je bil že topic na to temo sam tist kar so tm pisal mi ni ničst v pomoč na odogovor v topicu pa tut ni noben odpisal saj je tema stara
gre za problem subov, ki ne delajo kadar gledam ksne movije divix, xvid ,..
ker firmware morm zlovdat pa kak to pol naštimam ( z ksnimi navodili bi blo ql da bi kdo napisal ) ang ali slo
pa še to me zanima.. v vseh navodilih od tega kompleta mi piše SC-HT335 na dvd komponenti mi pa piše SA-HT335
hvala in lp
vem da je bil že topic na to temo sam tist kar so tm pisal mi ni ničst v pomoč na odogovor v topicu pa tut ni noben odpisal saj je tema stara
gre za problem subov, ki ne delajo kadar gledam ksne movije divix, xvid ,..
ker firmware morm zlovdat pa kak to pol naštimam ( z ksnimi navodili bi blo ql da bi kdo napisal ) ang ali slo
pa še to me zanima.. v vseh navodilih od tega kompleta mi piše SC-HT335 na dvd komponenti mi pa piše SA-HT335
hvala in lp
hi
- zaklenil: podtalje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Evertone predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 14200 (5512) | Jedi Master Yoda |
» | [DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 36277 (15066) | aco111 |
» | Problem - Kako naj povežem napajanje matične plošče?Oddelek: Strojna oprema | 1588 (1428) | Opkow |
» | Radeon 9600XT na 575/335Oddelek: Navijanje | 1887 (1460) | _Nejz_ |
» | DirectX 9.0c na voljo končnim uporabnikomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3293 (3293) | Person |