Forum » Programiranje » [Python] Tkinter napaka
[Python] Tkinter napaka
roli ::
Po dolgem času sem se hotel lotiti programiranja v Pythonu.Seveda sem mislil,da ni problema dokler nisem odprl programa KDevelop in poizkusil izpisati standardni Hello World v oknu.Tukaj pa se pojavi problem saj dobim napako:
Pregledal sem kar nekaj googlovih strani in našel samo podatke naj namestim Python-tk in ostale paketke.Vendar je problem,da so ti paktetki že nameščeni.Če bi uporabljal Windows bi stvar delala od prve.Tukaj na linux sistemu pa je to problem.Uporabljam Suse 10.0.
P.S: Tole morda spada pod Operacijske sisteme ali programsko opremo.Ampak,ker ima povezavo s programiranjem sem stvar dal tukaj.
Pregledal sem kar nekaj googlovih strani in našel samo podatke naj namestim Python-tk in ostale paketke.Vendar je problem,da so ti paktetki že nameščeni.Če bi uporabljal Windows bi stvar delala od prve.Tukaj na linux sistemu pa je to problem.Uporabljam Suse 10.0.
P.S: Tole morda spada pod Operacijske sisteme ali programsko opremo.Ampak,ker ima povezavo s programiranjem sem stvar dal tukaj.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje doma za novo službo - Katera znanja? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13161 (10876) | scipascapa |
» | Programer (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 8565 (7369) | hunter01 |
» | Programiranje 3D aplikacij- začetnik <-> nasvetiOddelek: Programiranje | 2319 (1867) | morbo |
» | Totalen začetnikOddelek: Programiranje | 3229 (2452) | root987 |