Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica v WinXP
Tipkovnica v WinXP
Tomi ::
Zadnje čase mi je težila tipkovnica v WinXP, ki sploh noče delati. Ker nisem mogel do adminskega dostopa, nisem mogel ničesar narediti, vendar sem to sedaj uredil, tako da se sedaj lahko z drugega računalnika Remote povežem. Samo pri tipkovnici mi najde Code32, in tudi pod devices je s klicajem..
Prej mi je delala lepo tudi v XP, da ne omenjam, da Win98 dela bp..
Kaj bi lahko bilo narobe?
Prej mi je delala lepo tudi v XP, da ne omenjam, da Win98 dela bp..
Kaj bi lahko bilo narobe?
metrodusa.blogspot.com
Tomi ::
Ne, pisem se nič igral..
Je mogoče to krivda, da je pa PS/2, samo je tipkovnica še AT, in uporabljam pretvornik?
Trojanca pa skoraj gotovo nimam, ker na onem računalniku nisem bil nič na internetu in tudi nisem ničesar nalagal, preko mreže pa tudi ne verjamem, ker imam Sophosa na glavni mašini..
Saj bi takoj kupil novo, samo kaj, ko ima notri lepe modre ledice in bi jih moral ciniti ven in noter..
Je mogoče to krivda, da je pa PS/2, samo je tipkovnica še AT, in uporabljam pretvornik?
Trojanca pa skoraj gotovo nimam, ker na onem računalniku nisem bil nič na internetu in tudi nisem ničesar nalagal, preko mreže pa tudi ne verjamem, ker imam Sophosa na glavni mašini..
Saj bi takoj kupil novo, samo kaj, ko ima notri lepe modre ledice in bi jih moral ciniti ven in noter..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Activision Blizzard razmišlja o koncu sodelovanja s SonyjemOddelek: Novice / Igre | 5019 (3143) | gzibret |
» | Samodejno prekinjanje omrežne povezaveOddelek: Strojna oprema | 1692 (1465) | primzx |
» | Zanič grafa?Oddelek: Strojna oprema | 1163 (949) | Pyr0Beast |
» | Forum za varno uporabo storitev elektronskih komunikacijOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2837 (2153) | Gigabit |
» | Prve slike GTA: San Andreas (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10450 (6709) | BaRtMaN |