Forum » Pomoč in nasveti » Racunalnik je sesut
Racunalnik je sesut
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
Pred dvema dnevoma mi je na tem disku kao ymanjkal placa na c particiji (disk je samo 40gb) in sem pol pucal neke odvecne programe, diska pa se vedno ni blo dovolj.
Spremenil se mi je stil oken, pisave itd. (glej sliko)
Tipkovnica je samo angleska, msn in MS office mi ne delata vec in sploh bom kr znorel. Sej mam sicer se dva diska, ampak ta mi je pomemben zarad interneta.
Kake ideje, zakaj je temu tako
LP
Pred dvema dnevoma mi je na tem disku kao ymanjkal placa na c particiji (disk je samo 40gb) in sem pol pucal neke odvecne programe, diska pa se vedno ni blo dovolj.
Spremenil se mi je stil oken, pisave itd. (glej sliko)
Tipkovnica je samo angleska, msn in MS office mi ne delata vec in sploh bom kr znorel. Sej mam sicer se dva diska, ampak ta mi je pomemben zarad interneta.
Kake ideje, zakaj je temu tako
LP
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Tody ::
Jah če si brisal dodatke za ms office ti vrjetno res zadeva ne dela. Vrjetno ti je tudi uspelo jezikovni paket za slo zbrisat.
glih to je
nisem brisal teh stvari, hvala bogu vem, kaj je za brisat kaj pa ne (vsaj tako sem do zdaj mislil) A se je komu kej podobnega zgodil? ker se mi zdi, da sem mel tak stil ze pred brisanjem.
nisem brisal teh stvari, hvala bogu vem, kaj je za brisat kaj pa ne (vsaj tako sem do zdaj mislil) A se je komu kej podobnega zgodil? ker se mi zdi, da sem mel tak stil ze pred brisanjem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MihaFirst ()
Tic ::
A ti ne morjo uni tvoji prjatli hekrčki pomagat....
edit: pa da bo še neki uporabnega, format c: /q ;)
edit: pa da bo še neki uporabnega, format c: /q ;)
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
nastavljam v conrol panelu pa se vsakic, ko spremenim spet da na anglesko
Sej bom formatiral disk, ni druge.
Sej bom formatiral disk, ni druge.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dropbox, Onedrive, Google drive,...? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14888 (8463) | crniangeo |
» | V Belgiji je OpenOffice pravi hit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 14152 (10907) | driver_x |
» | Mnenje: Kolikšna je cena prehoda iz Microsoft Office na OpenOffice.org (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 28520 (18897) | darkolord |
» | Odkrita nova Flash ranljivost, ki ugrabi odložišče (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9323 (5128) | r0b3rt |
» | Windows vs. Linux vs. Mac OSOddelek: Operacijski sistemi | 1514 (1362) | G-man |