Forum » Pomoč in nasveti » problem s particijami
problem s particijami
dobnik ::
lp
dons sm se neki igral s partition magic in sm hotel zvecat particijo, racunalnik se lepo ugasne in zacne pac povecavat C particijo in hkrati premikat particijo F. To men (bumbarju ) ni blo usec in sm vse skenslu, nakar pridem u windows in vidm da mi je particjia F zginla z vsemi slikami in filmi vred je kaka maznost da js podatke nazaj dobim? Particije nism formatiral ne zbrisal, le prekinu sm premikanje le te.
se en SS da vidte kako zgleda...
dons sm se neki igral s partition magic in sm hotel zvecat particijo, racunalnik se lepo ugasne in zacne pac povecavat C particijo in hkrati premikat particijo F. To men (bumbarju ) ni blo usec in sm vse skenslu, nakar pridem u windows in vidm da mi je particjia F zginla z vsemi slikami in filmi vred je kaka maznost da js podatke nazaj dobim? Particije nism formatiral ne zbrisal, le prekinu sm premikanje le te.
se en SS da vidte kako zgleda...
- spremenil: dobnik ()
jure1825 ::
a je že začel premikat particijo ko si ti to prekinil ali si uspel malo prej prekinit?
imaš mogoče kakšen backup mbr-ja?
poglej če je v pm-ju kje kakšna opcija za iskanje zbrisanih oz. izgubljenih particij
imaš mogoče kakšen backup mbr-ja?
poglej če je v pm-ju kje kakšna opcija za iskanje zbrisanih oz. izgubljenih particij
je že zaćel premikat ja ko sem jaz prekinum nekje na 20%...
backup mbr? lahk mal vec poves :) (ce je kej z motherboard u zvezi mam ASUS A7N8X-E deluxe)
backup mbr? lahk mal vec poves :) (ce je kej z motherboard u zvezi mam ASUS A7N8X-E deluxe)
Zgodovina sprememb…
jure1825 ::
težko da boš kaj dobil iz tega ven, lahko poskusiš s kakšnimi recovery programi za ntfs če ti kaj file-ov najdejo... sej veš da ti partition magic napiše da moraš naredit backup preden začneš kaj delat ampak kaj ko to malo ljudi zares naredi...
bom probu s ksnim recovrey toolom.. ma mogoc se kdo kasn predlog?
problem resen.. DiskInternals NTSF recovery je najdu vse datoteke, zdj morm sam se neki s programo nardit da nebo vec trial
tnx, lp
problem resen.. DiskInternals NTSF recovery je najdu vse datoteke, zdj morm sam se neki s programo nardit da nebo vec trial
tnx, lp
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Združitev particijOddelek: Pomoč in nasveti | 3135 (2771) | MIHAc27 |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4873 (3855) | Dejk0 |
» | Ne igrajte se s particijami!Oddelek: Operacijski sistemi | 2701 (1873) | drejc |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8094 (7178) | buneech |
» | LILO Bootloader?Oddelek: Operacijski sistemi | 1437 (1307) | ank |