» »

problem s particijami

problem s particijami

dobnik ::

lp

dons sm se neki igral s partition magic in sm hotel zvecat particijo, racunalnik se lepo ugasne in zacne pac povecavat C particijo in hkrati premikat particijo F. To men (bumbarju :D ) ni blo usec in sm vse skenslu, nakar pridem u windows in vidm da mi je particjia F zginla z vsemi slikami in filmi vred 8-O je kaka maznost da js podatke nazaj dobim? Particije nism formatiral ne zbrisal, le prekinu sm premikanje le te.
se en SS da vidte kako zgleda...

• spremenil: dobnik ()

jure1825 ::

a je že začel premikat particijo ko si ti to prekinil ali si uspel malo prej prekinit?
imaš mogoče kakšen backup mbr-ja?
poglej če je v pm-ju kje kakšna opcija za iskanje zbrisanih oz. izgubljenih particij

je že zaćel premikat ja ko sem jaz prekinum nekje na 20%...

backup mbr? lahk mal vec poves :) (ce je kej z motherboard u zvezi mam ASUS A7N8X-E deluxe)

Zgodovina sprememb…

jure1825 ::

težko da boš kaj dobil iz tega ven, lahko poskusiš s kakšnimi recovery programi za ntfs če ti kaj file-ov najdejo... sej veš da ti partition magic napiše da moraš naredit backup preden začneš kaj delat ampak kaj ko to malo ljudi zares naredi...

bom probu s ksnim recovrey toolom.. ma mogoc se kdo kasn predlog?

problem resen.. DiskInternals NTSF recovery je najdu vse datoteke, zdj morm sam se neki s programo nardit da nebo vec trial :D

tnx, lp

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Združitev particij

Oddelek: Pomoč in nasveti
183135 (2771) MIHAc27
»

Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
784873 (3855) Dejk0
»

Ne igrajte se s particijami!

Oddelek: Operacijski sistemi
282701 (1873) drejc
»

[Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )

628094 (7178) buneech
»

LILO Bootloader?

81437 (1307) ank

Več podobnih tem