Forum » Programska oprema » Program za pretvarjanje valut v tolarje ( € , £ ,$)
Program za pretvarjanje valut v tolarje ( € , £ ,$)
Slovencelj ::
Pozdravljeni!
Res, da sem malce pozen s tolarjem... pa vendar. Ali kdo pozna kakšen programček (kot npr. NLB eurokalkulator), ki pa ne bi pretvarjal samo iz tolarjev v €, temveč tudi v funte in dolarje.
(včasih sem to počel z googlom, sedaj pa tam ni več tolarja :()
Hvala za pomoč.
Res, da sem malce pozen s tolarjem... pa vendar. Ali kdo pozna kakšen programček (kot npr. NLB eurokalkulator), ki pa ne bi pretvarjal samo iz tolarjev v €, temveč tudi v funte in dolarje.
(včasih sem to počel z googlom, sedaj pa tam ni več tolarja :()
Hvala za pomoč.
- spremenil: Slovencelj ()
gumby ::
napisi "43 eur in usd" v google
edit: ups, prehiter sem bil
edit: ups, prehiter sem bil
my brain hurts
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gumby ()
Slovencelj ::
poznam to. Ali mogoče pozna kdo nekaj, kar bi še vedno pretvarjalo direktno v tolarje?
Tr0n ::
Je pa zanimivo, da je Google odstranil racunanje z valuto SIT ze takoj po novem letu. :)
Sedaj npr. vec ne dela 10€ in SIT. :)
Sedaj npr. vec ne dela 10€ in SIT. :)
RedStar ::
Lahko pa uporabiš tudi NLBjev online kalkulator.
Klik
EDIT: Komaj zdaj sem opazil, da v SIT več ni možno preračunavat. Vse ostalo pa se da.
Klik
EDIT: Komaj zdaj sem opazil, da v SIT več ni možno preračunavat. Vse ostalo pa se da.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RedStar ()
Lith ::
kaj ni mogoče v Excelu ali OOo naredit tabelo in vse valute vneseš pa potem izračunava ?
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EURO; in prve težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17174 (10688) | MEDENA |
» | Bankomati po novem letuOddelek: Loža | 5022 (4266) | norcuron |
» | Evro kalkulator (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8539 (5632) | Trubadur |
» | Nakup EvraOddelek: Loža | 3751 (2898) | Matev |
» | "money order" - kaj je to?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12868 (10534) | Tody |