» »

Corel Draw 12

Corel Draw 12

JOKER ::

ZDRAVO !

Ko potegnem noter recimo .gif sliko, kako naredim, da bi jo lahko pobarval ?
Nikakor mi ne uspe pobarvat vstavljeno sliko.

hvala in lp.

#000000 ::

Za Korela ne vem, v Photoshopu pa je treba prvo spremenit mode na RGB

Verjetno je v korelu podobno. LP

edit: velja samo za gif in png slikce, dočim jpg-ju tega ni treba.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

dzinks63 ::

:)) Odpri jo z Corelphotopaintom ne z coreldraw

lp jani

bosmla ::

Kako pa bi ti sploh rad "barval" sliko?:\

Kako bi barval ?
Recimo imam gif sliko na kateri je krog, in jaz bi rad pobarval notranjost kroga. :8)

Ocitno se ti sanja ne o urejanju bitnih slik - glej prvo moras osvojiti nekaj osnov pol pa imet primeren program. V tvojem primeru sklepam da si zapravil vsaj 300€ za CorelDRAW Graphics Suite katere del je tudi PAINT v katerem lahko obdelujes bitne slike - no ce je tako so administratorji tega foruma blizu orgazma >:D ti pa imas se nekaj euro drobiza da nabavis se tole. Ter seveda taksni znalci..

l.p.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bosmla ()

Najprej ..
kakšno vezo imajo s tem Admin tega forumai !?
Ne vem kaj si hotel povedat ?
Resnično ne vem kaj je bistvo tvojega odgovora.
Edino, kar je pozitivno je link ki si ga pripel.
Svašta !

Vseeno hvala .

Administatorji so tu zato da skrbijo za tiste, ki prodajajo programje oz. pazijo na vse, ki probajo priti mimo BSA

Hotel sem ti samo reci, da ne mores na letalu reci "kje je gas" pa ze vzletas :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bosmla ()

Hvala za pojasnila !
Programa ne prodajam, ampak sprašujem za stvar, ki me pač zanima, ker sem hotel pač pripravit eno zadevo, da bi kasneje dal izdelovalcu nalepk, ki mu je lažje, če prineseš zadevo že oblikovano.
Program pa sem videl na podjetju in mi je bilo nerodno spraševat zadeve, glede na to, da sem rabil za privatno stvar. Tako, da tukaj ne kršim BSA.
Ni rečeno, da vsi ki sprašujejo tukaj kako se z katerim programom dela, da imajo nelegalne kopije, tako da vse takoj metat v isti koš je absurd.

Hvala !

Mah smisla za humor pa ravno nimas...:\

gunserman ::

Pozdravljeni,

Bom uporabil kar obstoječo "staro" temo. Problem imam v programu Corel Draw 12 in sicer za nastavitvijo srbske cirilice. Nikakor mi jo ne uspe dodati. Ima kdo izkušnje s tem? Kopiranje cirilice v text polje naši oblikovalki ne ustreza ampak potrebuje pisavo v samem programu.

dzinks63 ::

Z googlom poišči free fonte za cirilico, downloadaj in jih instaliraj (uporabi program v okviru corela > font navigator).

V corelu pojdi pod zavihek text->writing tols-> language in izberi slovenian, shrani pod defoult writing tols, tako imaš slovensko tipkovnico.

Napiši text v corelu, ga označi in izberi instalirani font v cirilici, pod slovenskimi črkami na tipkovnici bodo črke v cirilici.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzinks63 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Photoshop - tiskarna!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
153993 (3694) lonz
»

RAČUNALNIK RoLAN EXTREME CORE 2 DUO E6600 2,4 GHz/2GB/320GB/DVD-RW/8800GTS 320MB???

Oddelek: Kaj kupiti
132169 (1799) opeter
»

kateri program?

Oddelek: Programska oprema
61423 (1353) sammy12
»

Kako narediti prozorno ozadje v CORELU 9

Oddelek: Programska oprema
52627 (2572) harvey
»

Photoshop -> Corel?