Forum » Kaj kupiti » Kupit 320gb tle, ali pa 500gb v Nemciji ?
Kupit 320gb tle, ali pa 500gb v Nemciji ?
ronaldo ::
Rad bi kupil disk, in pri nas dobim najceneje 320gb za 24k, s tem bi se se zadovoljil ce ne bi vedel za to, da v Nemciji dobim za 32k 500gb disk.
Sedaj me pa zanima, a se mi splaca narocit online disk iz Nemcije ? Ker se bojim, ce disk ne bo delal kaj naj pol naredim ?
Ce bi vedel da ga lahko nosim na servis kje tle, pol bi ga takoj narocil, tako pa se bojim.
Bi vi narocili raje iz Nemcije in dobili 500gb, ali pa kupili pri nas le 320gb.
Kajti potrebujem cim vecji disk za ceno do 35k. Prikljucek mora biti Sata, sicer na svoji plosci nimam sata prikljucka, ampak bom disk dal v ohisje za disk in bom preko usb imel disk za backup.
Sedaj me pa zanima, a se mi splaca narocit online disk iz Nemcije ? Ker se bojim, ce disk ne bo delal kaj naj pol naredim ?
Ce bi vedel da ga lahko nosim na servis kje tle, pol bi ga takoj narocil, tako pa se bojim.
Bi vi narocili raje iz Nemcije in dobili 500gb, ali pa kupili pri nas le 320gb.
Kajti potrebujem cim vecji disk za ceno do 35k. Prikljucek mora biti Sata, sicer na svoji plosci nimam sata prikljucka, ampak bom disk dal v ohisje za disk in bom preko usb imel disk za backup.
koyotee ::
Ima medarodno garancijo, tako da jo bp uveljaviš v slo, pri zastopniku.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
kixs ::
Ce bos kupil v Nemciji, potem definitivno porocaj kje in kako je slo. :D
Drugace pa sem videl na Bolhi en prodaja 500GB Samsung za 37.500 bivsih SIT. Kar je ze dokaj sprejemljivo. Ceprav tega istega dobis v Nemciji za borih 28K + P&P.
LP
Drugace pa sem videl na Bolhi en prodaja 500GB Samsung za 37.500 bivsih SIT. Kar je ze dokaj sprejemljivo. Ceprav tega istega dobis v Nemciji za borih 28K + P&P.
LP
Calligula ::
TUKAJLE se malo poglej, bi pa sam za 36.000 SIT, ce bi ze tukaj kupoval, raje vzel 2 diska z 250 giga in ju dal v Raid 0 in kak drug disk uporabil za backup najpomembnejsih podatkov.
Mikrohard ::
Nemški ebay + paypal je zmagovalna kombinacija... do sedaj še nisem bil razočaran... pa sem kupil tudi že stvar za 1300eur..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji trdi disk (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14678 (11909) | Dromar |
» | Kateri 1TB trdi disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8759 (4623) | Tilen |
» | Mrežni disk NAS - kateri? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13167 (9008) | Boky |
» | Ker trdi disk nej kupm! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10586 (6759) | kmetek |
» | rač za cca. 1 mio sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4613 (3434) | mainman |