Forum » Zvok in slika » Avi video + ogg vorbis audio
Avi video + ogg vorbis audio
RudeBw ::
Je morda komu znano s katerim programom oz. na kakšen način bi lahko spojil ta dva formata v en avi. Nandub sicer to funkcijo podpira vendar pa mi , ko označim ogg datoteko vse skup zamrzne. Sicer pa BSPlayer zna predvajati video in nato je treba odpreti še ogg audio datoteko in vse zelo lepo dela. Predvsem ni nobenih problemov s sinhronizacijo, kot je to primer pri ostalih audio formatih. Ali je že morda komu ratalo spojit ta dva formata v enega?
EX-B ::
Zaenkrat se tega ne splaca delat (spravljat OGG zvoka v AVI), ker so trenutni dekoderji za to vsi v kurcu. Se vedno je najboljsa resitev da mas zvok v posebnem fajlu.
Drugace odpiranje posebnega audio fajla za film podpira tudi MicroDVD player, tako da lahko tudi ta predvaja AVIje z OGG Vorbisem.
Prednost OGG Vorbisa pred drugimi je dokaj boljsa kvaliteta, slabost pa nerazsirjenost. Meni je se boljsi MP3Pro.
Drugace odpiranje posebnega audio fajla za film podpira tudi MicroDVD player, tako da lahko tudi ta predvaja AVIje z OGG Vorbisem.
Prednost OGG Vorbisa pred drugimi je dokaj boljsa kvaliteta, slabost pa nerazsirjenost. Meni je se boljsi MP3Pro.
Lp. EX-B
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | *.ogm FormatOddelek: Zvok in slika | 2328 (1893) | trpo |
» | Pomoč pri izbiri kodekaOddelek: Zvok in slika | 1873 (1578) | jos69 |
» | Zakaj iPod ne predvaja standarda vorbis?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3397 (3397) | Poldi112 |
» | kako pogledat video z .ogm koncnico?Oddelek: Programska oprema | 1249 (1095) | bodom |
» | Mp3, mp3pro,...Oddelek: Zvok in slika | 2276 (1796) | Air_Borne |