» »

Digitalna/analogna kabelska televizija

Digitalna/analogna kabelska televizija

aleskr ::

LP

Ali je možno, če si pri kabelskem operterju (Triera) naročiš digitalno televizijo in imaš priključene 3 tv sprejemnike, na katerem od teh treh gledati tudi analogni signal/staro programsko shemo (tako kot do sedaj), ali rabiš za vse 3 digitalni kabelski sprejemnik?

SasoS ::

na vseh tvjih lahko gledaš analogni signal.

danielka84 ::

pri digitalni rabis za vsak tv svoj receiver, lahko jih priklopis poljubno stevilo, na tv se pa povezejo prek scarta oz composite, torej AV na daljincu. Analogno pa tako kot do sedaj preko antenskega vhoda. Tud "hkrati" mas lahko priljuceno digitalno prek AV in analogno prek antenskega vhoda.

TRIROG ::

zadeva se zdi zanimiva ...
ampak me moti predvsem to, da vsi ti digitalni tunerji nimajo podpore tu za analogno tunarje

mam recimo vse zvezano tako da so vsi audio in video sourci speljani v receiver, potem mam pa samo Video signal potegnjen ven do projektorja, tko da bi dejansko rabu eno samo skatlo k bi znala tako analogni signal in digitalni signal sprejemat ... bomo vidl kaj bo iz tega

waineck ::

Ko je že ravno tema odprta bi nekaj vprašal. Imel sem analogno satalitsko in smo kupili doma digitalno.
Nastal je problem, da mi je zmanjkalo dosti kanalov kot so evrosport,MTV in taki ki sem jih ponavadi spremljal na analogni satalitski.
Sedaj pa me zanima kako bi lahko te kanale dobil nazaj. Ali se jih da kako naložit preko povezave s PC-jem ali kaj bi lahko bilo ? Namreč kolega ima čist isti sprejemnik za satalitsko in mu vse lepo in prav sprejema ko je menjal analogno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach ukinja vse analogne radijske kanale

Oddelek: Pomoč in nasveti
409984 (7585) mat xxl
»

Digitalni (dvb-c) sprejemnik

Oddelek: Zvok in slika
215302 (4911) BlaY0
»