Forum » Programiranje » [Oracle APEX] - ex. HTML-DB
[Oracle APEX] - ex. HTML-DB
Porker ::
Pozdravljeni,
zanima me, če ima kdo od vas kaj izkušenj s tem produktom. Je zahteven za uporabo? Sam sem kar nekaj aplikacij izdelal z MS Accessom, pa me malo firbec matra kako se dela s tem produktom, kako se obnese v večuporabniškem okolju (vem, da dela preko web vmesnika), itd... Prosim, za mnenja, morebitne izkušnje oz. downside-e.
lp, hvala.
Porker
zanima me, če ima kdo od vas kaj izkušenj s tem produktom. Je zahteven za uporabo? Sam sem kar nekaj aplikacij izdelal z MS Accessom, pa me malo firbec matra kako se dela s tem produktom, kako se obnese v večuporabniškem okolju (vem, da dela preko web vmesnika), itd... Prosim, za mnenja, morebitne izkušnje oz. downside-e.
lp, hvala.
Porker
... and who is the real porker now ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Distributerji Rač. OpremeOddelek: Pomoč in nasveti | 778 (582) | warrant |
» | Bo WolframAlpha spremenil način iskanja informacij po svetovnem spletu? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 9229 (6014) | wooted |
» | PhysX bo dobil konkurencoOddelek: Novice / Matične plošče | 3763 (2822) | LedStorm+++ |
» | SAZAS-kaj je dovoljeno in kaj neOddelek: Sedem umetnosti | 2321 (2081) | icek |
» | V vednost adminomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 1761 (1761) | OrlyTM |