Forum » Pomoč in nasveti » Virus preusmerja linke iz Googla
Virus preusmerja linke iz Googla
heftek ::
Pozdravljeni,
kot že samo ime pove imam problem, da sem okužil PC z virusom, ki mi v googlu naključno preusmeri vsak link na neko x-stran. Prav tako mi je spremenil velikost pisave. Stvar je, kot verjetno lahko že sklepate, zelo moteča. PC sem preskeniral z Ad-Aware in NOD-om in nič ni zaleglo.
Vsaka pomoč je dobrodošla.
LP
kot že samo ime pove imam problem, da sem okužil PC z virusom, ki mi v googlu naključno preusmeri vsak link na neko x-stran. Prav tako mi je spremenil velikost pisave. Stvar je, kot verjetno lahko že sklepate, zelo moteča. PC sem preskeniral z Ad-Aware in NOD-om in nič ni zaleglo.
Vsaka pomoč je dobrodošla.
LP
solatko ::
Vzemi Revo uninstaler in z dodatnim orodjem počisti register, če ne bo pomagalo poizkusi še z spybod - SD.
jan01 ::
Samo v internet explorerju? adware v broserju.tools->manage addons->addons current loaded in odstraniš zlobne: Če povsod, počisti host.
Za čiščenje priporočam:
-superantispyware
- ewido micro
-spyware doctor
...
Za info: nod32 je bolj slab proti tem spywarom, adwarom... Adaware in spybot sta tudi bolj slaba.
Poglej si še teste antivirusov http://av-comparatives.org
Za čiščenje priporočam:
-superantispyware
- ewido micro
-spyware doctor
...
Za info: nod32 je bolj slab proti tem spywarom, adwarom... Adaware in spybot sta tudi bolj slaba.
Poglej si še teste antivirusov http://av-comparatives.org
Bom se potem malo poigračkal.
Jezi v FF, kakor v IE-ju. Tudi gmaila ne morem brati, mi pokaže prazno stran.
Jezi v FF, kakor v IE-ju. Tudi gmaila ne morem brati, mi pokaže prazno stran.
jan01 ::
V fajlu host v C:\WINDOWS\system32\drivers\etc naj bo le 127.0.0.1 localhost
Kakor sem že rekel. Poskeniraj s odličnim(vse free) superantispywarom, kaspersky avptool.
Kakor sem že rekel. Poskeniraj s odličnim(vse free) superantispywarom, kaspersky avptool.
Tomay ::
Snemi si hijack this in boš med vnosi v register opazil več vpisanih dns-ov. En je pravi ostali so fake.
Voodoo 4Ever
Oj, sem formatiral PC, ker mi je tudi povezave prekinjalo in mi 3/4 od zgoraj navedenih povezav ni želelo odpreti, bom pa naslednjič poizkusil programe. Vseeno hvala za odgovore.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AntivirusOddelek: Programska oprema | 1885 (1672) | jan01 |
» | Antivirusni-programiOddelek: Pomoč in nasveti | 2076 (1784) | Duhec |
» | Težave z internetnimi brskalnikiOddelek: Omrežja in internet | 2176 (1863) | StratOS |
» | Podoben av kot...Oddelek: Informacijska varnost | 1684 (1456) | StratOS |
» | Najboljši antivirus do 200 EUR?Oddelek: Programska oprema | 2496 (1889) | opeter |