Forum » Mobilne tehnologije » mobitelov znak na telefonu P
mobitelov znak na telefonu P
Alessio983 ::
vem da tema ne spada pod računalništvo , a mi lahko kdo pove , kako naj izbrišem tisti P na mobitelovem telefonu ?? menda gre nekako s sladkorjem , da se riba gor , samo nebi rad spraskal telefona ,
LP
LP
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
RedStar ::
Jaz sem tist P in Mobi ikono na rahlo z nohtom "zribal" dol. Nič se ne pozna, da je sploh kdaj bilo kaj tam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RedStar ()
BozidarB ::
ja pa tako bos lahko rekel da si ga kupil v prosti prodaji in da si za njega odstel veliko vsoto.. .
Buldožer ::
Radirka pa aceton ne nardita nič, vsaj na mojem. S sladkorjem ne bom probov, ker kot vidim nardi praske, polir paste pa nimam doma. Še kak drug predlog?
Več glav več ve. No, ni nujno!
IgorGrozni ::
Heh, ...mogoče ....poizkusi z sokom od limone ali pomaranče - (kislina je, a blaga.) Torej obriši znak z sokom in počakaj nekaj časa ( 15 min ? ). Potem ponavljaj. Nekatere barve gredo prav lepo dol ( tudi grafiti).
pizdindim ::
Kakšen čigumi od radirke imaš to? Probaj z malo tršo. Meni je še zmeraj uspelo. Pa z nohtom tudi ne bi smelo biti problema. Samo vztrajen je treba bit. Če trikrat potegneš čez logo, ne bo nič.
Buldožer ::
Sem drgnu 5 min; nič, kot novo. Je pa res sreča, da je zadeva naprintana/nalepljena lih na plastičnem delu mobitela, drgač bi probu z cukrom. Zadeva pa kar moti, na srebrnem telefonu neki rdečga.
Več glav več ve. No, ni nujno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave s sklepi in prehranaOddelek: Loža | 4511 (3209) | Avenger |
» | S čim očistiti termalno pasto s procesorja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5496 (4408) | opeter |
» | Kako odstraniti ostanek lepilnega traku s kožeOddelek: Loža | 15998 (14567) | vostok_1 |
» | Odstranjevanje logotipov s sladkorjemOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4162 (2915) | veteran |
» | S cim odstraniti termalno pasto?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1864 (1606) | Morpheus |