Forum » Pomoč in nasveti » Ne zazna prenosnega diska
Ne zazna prenosnega diska
R0K ::
Problem je sledeč. Že v preteklosti sem uporabljal prenosni disk oz prenosni predvajalnik (lohk ga uštekaš na TV in gledal naložene filmčke) in mi je deloval super.
Zdaj pa sem dobil posodobljen aparat (USB 2.0, prej je bil 1.1) in mi pri priklopu normalno piše, kater aparat je bil priklopljen, da deluje normalno ampak pod mojim računalnikom ne najdem nobene njegove mape.
Uporabljam WinXP SP2 in je baje neka fora, da moreš v nastavitvah za USB nekaj izklopit oz vklopit. Če se komu sanja naj please pove.
Zdaj pa sem dobil posodobljen aparat (USB 2.0, prej je bil 1.1) in mi pri priklopu normalno piše, kater aparat je bil priklopljen, da deluje normalno ampak pod mojim računalnikom ne najdem nobene njegove mape.
Uporabljam WinXP SP2 in je baje neka fora, da moreš v nastavitvah za USB nekaj izklopit oz vklopit. Če se komu sanja naj please pove.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EU bi poenotila glasnost MP3-predvajalnikov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 9711 (7538) | Azrael |
» | winsi ne prepoznajo več zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2205 (2076) | klemen1 |
» | Pomoč! Izbrisal sem filmček z digitalca!Oddelek: Zvok in slika | 1896 (1578) | baron21 |
» | Digitalca kot prenosni disk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 921 (810) | azislo |
» | Nikon coolpix 2100 +xp ---sistem nikakor ne more/noče zaznati aparata!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (989) | SisQ |