Forum » Zvok in slika » Problem - ni zvoka
Problem - ni zvoka
Pupa ::
Imam Sound Max Integrated Digital Audio in uporabljam Windows XP 2002 Pro.
Včeraj sem si hotela pogledati DivX film in mi zvok ni delal. 3 dni nazaj pa sem gledala posnet video z digitalnim, pa je zvok super delal.
Uporabljam Nero Show Time za gledanje filmov.
Mi prosim nekdo pomaga!
Včeraj sem si hotela pogledati DivX film in mi zvok ni delal. 3 dni nazaj pa sem gledala posnet video z digitalnim, pa je zvok super delal.
Uporabljam Nero Show Time za gledanje filmov.
Mi prosim nekdo pomaga!
ricola78 ::
Rabiš verjetno AC3 decoder. V paketu ffdshow je tudi ta codec noter. Sicer pa link na uradno ac3 stran.
ricola78 ::
Ali ti noben divx film ne dela? A ffdshow filter si tudi namestila?
Si poskusila v katerem drugem playerju? Windows media player, BS Player, VLC player (ta bi 100% mogu delat)
Si poskusila v katerem drugem playerju? Windows media player, BS Player, VLC player (ta bi 100% mogu delat)
Pupa ::
Karkoli zavrtim, tudi glasbo, zvok ne dela. Poskupila sem tudi v Windows Media playerju in zvoka ni.
Primorec ::
Najprej ponovno inštaliraj avdio gonilnike (na CD-ju od matične plošče so). Nato preveri v control panelu da naprava je inštalirana in da drsniki za nivo zvoka niso na nuli ali celo na mute...Nato preveri če si vtaknila signalni kabel zvočnikov v tapravi izhod na matični plošči, pomagaj si s knjigico od matične plošče...Nato deinštaliraj vse codec packe pod 'dodaj ali odstrani programe' in inštaliraj nanovo k-lite codec pack (dolpotegneš z interneta)..nato bi ti stvar morala delovati...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59305 (14453) | BaRtMaN |
» | kodekiOddelek: Zvok in slika | 3252 (2271) | matmel |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12611 (10466) | Jst |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3888 (3622) | ferjan |
» | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2341 (1907) | Damjan Jagar |