» »

TV-out @ XP

TV-out @ XP

rc-car ::

Imam Herculesovega Geforca 2MX (3D Prophet 2MX) z twinview TV-out izhodom (2 ramdac vezja).

Ko sem imel se win98 in ME mi je TV izhod delal lepo in bp, sedaj v XPjih pa mi nikakor noce delat.. Sem dal gor referencne gonilnike, nic, sem dal herculesove gonilnike, nic, sem probal z TVTool, nic.. wtf?
Tam, ko bi ti v Display properties moglo zaznat TV ne zazna 0.. Pa sem vse isto delal kot v 98 in ME.. Kaj je tudi tukaj kaka fora z XPji, da se to usposobi?

Please help!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

danielka84 ::

ej,pa maš lahko na tvju in monitorju različno(resolucijo) sliko?

Tvojga problema pa neznam rešit:\

Ja, to itaq!+ mas lahko razlicno sliko. Stvar rula, ce dela, sam kaj mi pomaga, ko ne znam usposobit v XPjih..

Please help! :'(
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

PaJo ::

Hm... Moralo bi delat cisto komt, jaz mam detonatorje in vse kar rabim vklopit je twinview in stvar spial ko bomab, edino resolucijo an monitroju mam v tem casu na 800*600, ker drugace se mi na tv-ju slika "vozi", se pravi da je razpotegnjena cez meje monitroja, kakor v X-ih na linuxu:D
V glavnem vse kar rabis naredit je da nastavis an twinview in stisnes ok, potal pa pogledas na tv-ju ce j slika, mani je vsaj tako lepo dealo in vse filme se samo tako gledam:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

js ::

a kdo ve kak bi se slika dala povečat tolk da bi bla od roba do roba televizije?

aja verjetno je fora v nvida refresh rate fixu. meni v win2000 tudi ni delalo ko sn mel ta fix inštaliran, ko sn ga pa dal dol mi je pa začelo.

Lahko je ta fix problem, bom probal!

BigHugo ::

js: uporabi TvTool, ki je sedaj v beta testiranju verzije 6.

LP BigHugo
LP BigHugo

kak? ko probam mi napiše no window selected!

BigFoot ::

rc-car> cist tko, ena long shot moznost. a mas sigurno kabel od grafe to TVja dovr povezan? ker ce ga nimas, pol ne mors izbrat twin-viewa
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

BigFoot: d'oh

Sej sedaj mi dela. Problem je bil v NVIDIA Refresh rate fixu..
Samo se zmeraj mi z TvToolom ne dela twin-view.. Dela samo na TV ali monitorju.. :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako v Gf2 na Tv-ju slika čez cel Tv?

Oddelek: Pomoč in nasveti
7899 (819) franc3e
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
506200 (5105) bbobst
»

geforce nvidia 420 tvout ne dela

Oddelek: Strojna oprema
121050 (827) šumigo
»

Kje je Twinview?

Oddelek: Pomoč in nasveti
111229 (1064) gonilnik
»

gledanje DVDjev na TVju - PROBLEMI SEVEDA