Forum » Zvok in slika » TV-out @ XP
TV-out @ XP
rc-car ::
Imam Herculesovega Geforca 2MX (3D Prophet 2MX) z twinview TV-out izhodom (2 ramdac vezja).
Ko sem imel se win98 in ME mi je TV izhod delal lepo in bp, sedaj v XPjih pa mi nikakor noce delat.. Sem dal gor referencne gonilnike, nic, sem dal herculesove gonilnike, nic, sem probal z TVTool, nic.. wtf?
Tam, ko bi ti v Display properties moglo zaznat TV ne zazna 0.. Pa sem vse isto delal kot v 98 in ME.. Kaj je tudi tukaj kaka fora z XPji, da se to usposobi?
Please help!
Ko sem imel se win98 in ME mi je TV izhod delal lepo in bp, sedaj v XPjih pa mi nikakor noce delat.. Sem dal gor referencne gonilnike, nic, sem dal herculesove gonilnike, nic, sem probal z TVTool, nic.. wtf?
Tam, ko bi ti v Display properties moglo zaznat TV ne zazna 0.. Pa sem vse isto delal kot v 98 in ME.. Kaj je tudi tukaj kaka fora z XPji, da se to usposobi?
Please help!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
danielka84 ::
ej,pa maš lahko na tvju in monitorju različno(resolucijo) sliko?
Tvojga problema pa neznam rešit
Tvojga problema pa neznam rešit
Ja, to itaq!+ mas lahko razlicno sliko. Stvar rula, ce dela, sam kaj mi pomaga, ko ne znam usposobit v XPjih..
Please help!
Please help!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
PaJo ::
Hm... Moralo bi delat cisto komt, jaz mam detonatorje in vse kar rabim vklopit je twinview in stvar spial ko bomab, edino resolucijo an monitroju mam v tem casu na 800*600, ker drugace se mi na tv-ju slika "vozi", se pravi da je razpotegnjena cez meje monitroja, kakor v X-ih na linuxu
V glavnem vse kar rabis naredit je da nastavis an twinview in stisnes ok, potal pa pogledas na tv-ju ce j slika, mani je vsaj tako lepo dealo in vse filme se samo tako gledam
V glavnem vse kar rabis naredit je da nastavis an twinview in stisnes ok, potal pa pogledas na tv-ju ce j slika, mani je vsaj tako lepo dealo in vse filme se samo tako gledam
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
js ::
aja verjetno je fora v nvida refresh rate fixu. meni v win2000 tudi ni delalo ko sn mel ta fix inštaliran, ko sn ga pa dal dol mi je pa začelo.
Lahko je ta fix problem, bom probal!
BigFoot ::
rc-car> cist tko, ena long shot moznost. a mas sigurno kabel od grafe to TVja dovr povezan? ker ce ga nimas, pol ne mors izbrat twin-viewa
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
BigFoot: d'oh
Sej sedaj mi dela. Problem je bil v NVIDIA Refresh rate fixu..
Samo se zmeraj mi z TvToolom ne dela twin-view.. Dela samo na TV ali monitorju..
Sej sedaj mi dela. Problem je bil v NVIDIA Refresh rate fixu..
Samo se zmeraj mi z TvToolom ne dela twin-view.. Dela samo na TV ali monitorju..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako v Gf2 na Tv-ju slika čez cel Tv?Oddelek: Pomoč in nasveti | 899 (819) | franc3e |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6200 (5105) | bbobst |
» | geforce nvidia 420 tvout ne delaOddelek: Strojna oprema | 1050 (827) | šumigo |
» | Kje je Twinview?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1064) | gonilnik |
» | gledanje DVDjev na TVju - PROBLEMI SEVEDAOddelek: Zvok in slika | 2138 (1836) | BlackHole |