Forum » Operacijski sistemi » Linux-Suse-Utripanje Slike-Zakaj
Linux-Suse-Utripanje Slike-Zakaj
--Switch-- ::
Instaliral sem Suse Linux 7.1.Vse lepo in prav dokler se mi ne pokaže desktop-namizje leva stran ful utripa in mi kr barve spreminja, pogledam frekvenco osveževanja 78hz na 1024x768.Kaj je to normalno?(moglo bi bit na 80hz).Ker sem začetnik v delu z linuxom bi vas prosil če mi lahko pomagate.Kje se nastima resolcuija in frekvenca osveževanja in kako se instalira driverje?Ker sem jih pobral z Nvidine strani in ko hočem instalirat mi napiše da bi mogu zagnat pod ROOT??
Imam diamond viper 550(riva TNT)!
Imam diamond viper 550(riva TNT)!
Gh0st ::
V priročniku za uporabo monitorja ti piše kakšne frekvence podpira (Horiznotal, Vertical) in kakšne so najbolj ql za delovanje monitorja.
Najboljš je da še enkrat zaženeš XConfigurator al kar kol je že tisti program za nastavitev X-Serverja in pravilno vneseš frekvence. Moralo bo delovati lepo...
Najboljš je da še enkrat zaženeš XConfigurator al kar kol je že tisti program za nastavitev X-Serverja in pravilno vneseš frekvence. Moralo bo delovati lepo...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Ales ::
Hmm... thread je že malo star... a si že obupal nad linuxom?
Glede namestitve gonilnikov, "pod root" samo pomeni, da bi se ob zagonu računalnika moral prijaviti z:
user name: root
password: tvoje root geslo
Če se nisi, lahko zdaj uporabiš ukaz 'su root' in te bo vprašalo po geslu...
Aleš
Glede namestitve gonilnikov, "pod root" samo pomeni, da bi se ob zagonu računalnika moral prijaviti z:
user name: root
password: tvoje root geslo
Če se nisi, lahko zdaj uporabiš ukaz 'su root' in te bo vprašalo po geslu...
Aleš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu 8.04 frekvenca osveževanja in resolucijaOddelek: Operacijski sistemi | 2357 (1990) | c0ck4m0u53 |
» | Suse Linux 10.1 - tezava z vstopom v sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1136 (1033) | kriko1 |
» | ubuntu 6.10Oddelek: Operacijski sistemi | 1953 (1115) | Spot |
» | Ubuntu - par vprašanjOddelek: Operacijski sistemi | 2435 (1853) | 64202 |
» | linux installOddelek: Operacijski sistemi | 1707 (1290) | CCfly |