Forum » Loža » Kater butterfly-ček
Kater butterfly-ček
;-) ::
Zdravo!
Zanima me če ima kdo izkušnje z butterfly noži, in kateri so primerni za začetnika. In približne cene...
Vem da je stvar nevarna, in uporabljena bo izkjučno za hobi.
Zanima me če ima kdo izkušnje z butterfly noži, in kateri so primerni za začetnika. In približne cene...
Vem da je stvar nevarna, in uporabljena bo izkjučno za hobi.
- zaklenil: Gandalfar ()
koyotee ::
omg noob z nožem... to ni zate
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
mblazko ::
predlagam da si za začetek kupiš enega poceni (nekaj jureijev) in z njim vadiš in se učiš. ko boš vodel kako ti gre pa lahko dabaviš kaj bolj konkretnega.
Za začetek je dober poceni, ker se zgodi da se večkrat znajde na tleh, pa rezilo ima manj ostro in ti bodo še roke hvaležne.
lp
Za začetek je dober poceni, ker se zgodi da se večkrat znajde na tleh, pa rezilo ima manj ostro in ti bodo še roke hvaležne.
lp
DELL je pač DELL
d0rK ::
Kaksn hobi ze potrebuje butterfly noz? Rezbarjenje? Sicer je pa to en bl brezveznih nozev..
Kups kvliteten pipec in namest da se ucis tist vrtet raj kej lepga oblikujes.
Kups kvliteten pipec in namest da se ucis tist vrtet raj kej lepga oblikujes.
OwcA ::
Dan danes so mehanizmi navadnih zložljivih nožev toliko napredovali (če hočeš res hitro odpiranje si poglej kakšne Emerson-e), da balisong nima nekih silnih prednosti (v kolikor ni tvoj glavni namen postavljaštvo), prej nasprotno, po drugi strani pa se ga drži precej negativna konotacija.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
Ma ne navadnega...mel bi sam za sukat jaz to...zato ravno metuljšek Sam pač za začetek se nebi rad ubil, zato sprašujem katerega
OwcA ::
mel bi sam za sukat jaz to...zato ravno metuljšek
Takšna predispozicija je precej dober porok za to da boš sebe ali druge morda ne ravno ubil ampak vsj poškodoval.
Če ga boš imel samo za "sukat" potem ti je vseeno kakšno je rezillo, glej le, da je mehanizem robusten in gladko deluje ter da ročaj nudi dober oprijem (čeprav slednje se da do neke mere naknadno poraviti s šmirglom za skejte).
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Roadkill ::
EWEER Sem pa mislil, da si ti že kaj starejši... pri nas so bile take stvari popularne tm nekje okrog 5-6 razreda osnovne šole...
Ü
'FireSTORM' ::
pa saj vseeno kakšen je
samo paziš kako nož držiš da rezilo ravno ne leti po prstih in to je to
pa seveda da ti dol ne pade da ga ne poškoduješ...ampak raj na tla kot brez prstov
samo paziš kako nož držiš da rezilo ravno ne leti po prstih in to je to
pa seveda da ti dol ne pade da ga ne poškoduješ...ampak raj na tla kot brez prstov
Those penguins.... They sure aint normal....
asgard2.0 ::
Škarje vilce nož, to ni zate mladi mož
zakaj pa lih nož. To je hladno orožje in orožje ni ql.
zakaj pa lih nož. To je hladno orožje in orožje ni ql.
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....
Bethrezen ::
je kkšna spletna trgovina z temi noži? zanimajo me predusem bolši balisongi ker mam že neki izkušn z njimi
hvala
hvala
www.urbanterror.net
Poldi112 ::
Butterfly noži so zakon. Simple in efektivno. Okolica se sicer malo zgraža, ampak jaz še nisem srečal bolj efektivnega noža. Imam pa eno čisto povprečno varjanto iz lovca. Pač, namesto švicarja, s tem da je dolžina rezila dejansko uporabna (švicar je po mojem zgolj za rezbarjenje).
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
OmegaBlue ::
Uporabna za kaj točno? Kruh rezat?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Daedalus ::
Za rezat težake v vaški gostilni, aufbix
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
LOL kera tema Moja kariera z nožom se je končala že zdavnaj...mislm da je še zdaj pri ravnateljici Ne kupovat tega sranja:P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako skrbite za ostre nože? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14603 (12129) | BorutO |
» | Ali je Butterfly Knife (Metuljček - Balisong) dovoljen v Sloveniji?Oddelek: Loža | 11038 (5635) | Vazelin |
⊘ | Ali je v Sloveniji dovoljeno nošenje noža?Oddelek: Loža | 21187 (19610) | Mavrik |
⊘ | Vsakodnevno nošenje noža (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 55219 (50379) | dzinks63 |
» | Solingen noži (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31267 (17818) | Okapi |