Forum » Programska oprema » Nero ne začne peči DVDja
Nero ne začne peči DVDja
GaS ::
Evo imam sledeci problem; hotel sem posneti DVD z epizodami, in ko sem dal Burn, je disk buffer lepo napolnil kot vedno do zdaj, nato pa se nikamor ni premaknil, obstane na 3%, DVD pa vrti enako naprej, tudi DVD buffer se ne napolne, le lucka neha svetiti. Nero je zadnja verzija, 7.5.9.0, DVDRW je pa NEC 4550A. Sumim pa, da je nekaj z driverji oz. chipsetom. Namrec spomnil sem se, da je to prvi DVD, ki sem ga hotel posneti na tej novi, Biostar P965PT plati. Ima neki Matrix kontroler za PATA, in ga zeza. Ker pravtako ne dela Hiren BootCD. Sem hotel zadnjic uporabiti Ghost, in stvar ni nasla pravega CDROM driverja. Tako da mislim da je nekaj na tem. Na googlu nisem nic pametnega nasel.
Se ena opazka; cim dam burnat zadevo, se mi drugi programi sploh vec ne zazenejo. TotalCMD se ne zazene, My Computer prav tako ne, FireFox isto ne. Ne vem kaj ga zeza. Sem pa prej imel 7.5.7.0, tako da z Nerotom ni nic narobe.
Prav tako pa Device Manager ne kaze kaksne "na pol" instalacije driverjev, s kaksnimi rumenimi klicajčki. Tako da ne vem.
Any help?
Se ena opazka; cim dam burnat zadevo, se mi drugi programi sploh vec ne zazenejo. TotalCMD se ne zazene, My Computer prav tako ne, FireFox isto ne. Ne vem kaj ga zeza. Sem pa prej imel 7.5.7.0, tako da z Nerotom ni nic narobe.
Prav tako pa Device Manager ne kaze kaksne "na pol" instalacije driverjev, s kaksnimi rumenimi klicajčki. Tako da ne vem.
Any help?
GaS ::
OK vidim da ni junaka..:) Zasledil sem na netu, da s tem chipsetom 965 nekaterim zelooo pocasi pece DVDje, na 8x po 20 in vec minut. No meni na sreco sploh ne pece. Sem probal se z Nero 6.6.1.4, in rezultat je bil seveda enak. Torej se noben ni s tem ukvarjal?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GaS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel Core i5 3210M kateri OS priporočate 32 ali 64Oddelek: Operacijski sistemi | 1496 (1141) | #000000 |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103246 (27755) | nuclear |
» | NEC ND-3540A problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2394 (1685) | dean444 |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5546 (4859) | wilecoyot |
» | Teac Počasna peka??!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2110 (1706) | bf4ed |