» »

oddaja piramida

oddaja piramida

kabouter ::

tu si lahko preberete kaj pravijo tujci o sloveniji :))
http://www.torrentspy.com/torrent/92942...
lp
KABI

Dr Evil ::

Res žalostno, kako levaki blatijo mojo domovino in na žalost tudi njihovo, pred tujci. Za to ni opravičila.

jype ::

"In tokrat je njihova žaljivka še posebno nesramna, ker je resnična!"
-- Fran Milčinski (ki sicer ni levak, je pa njegov sin, Lev Milčinski, zagotovo - že ime pove vse)

"In tokrat je njihova žaljivka še posebno nesramna, ker je resnična!"

Predvsem to, kar o levakih pravim jaz.

Daedalus ::

Res žalostno, kako levaki blatijo mojo domovino in na žalost tudi njihovo, pred tujci. Za to ni opravičila.

Ja, pred zid z njimi!
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

_marko ::

Ah, če bedaki po eni oddaji sklepajo tole o Sloveniji je z njimi nekaj hudo narobe in ne z nami...
Sicer pa, tako neumni ljudje itak ne velajajo kaj dosti v njihovih državah...
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Wox ::

Dejte no. Sej to so eni slovenski skrajni levičarji komentirali. Mi mamo pač mlado državo in vsega ne moreš pošlihtat čez noč. S temi vprašanji okrog Ciganov, so se države zahodne Evrope enako nerodno kot pri nas ubadale pred nekaj desetletji. Ni treba zdaj iz miši delat slona. Za ugled države se zaradi tega ni treba bati. Ni treba iti daleč. Severno od nas je ena Avstrija. Pred nekaj leti so imeli nekdanjega fašista za predsednika. Kar nekaj časa ga je Haider biksal vse povprek. Pri njih so se dogajale odmevne afere spolnega zlorabljanja ministrantov v St. Pöltnu, mame, detomorilke etc. Kje je Avstrija danes po ugledu? Zelo visoko. Nekje med prvimi desetimi državami Sveta. Vira se žal zdajle ne morem spomniti.
Commodore 64

Barakuda1 ::

Ah, če bedaki po eni oddaji sklepajo tole o Sloveniji je z njimi nekaj hudo narobe in ne z nami...

Hja ... če "glavna zvezda" oddaje dobi več kot 70 % glasov gledalcev ... bi znalo bit, da je tudi z "nami" nekaj hudo narobe, se ti ne zdi.

Alexius Heristalski ::

Odvisno, kdo glasuje. Jaz zase vem, da ne bom zapravljal denarja za taka glasovanja, se mi ga zdi škoda.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Rezultat glasovanja ne rabi nujno pomenit podporo jelinčiču. Tu je pač človek kot plemeniti je, zastopal ta pravo stran. Ljudje so glasovali za opcijo, ne zmagota. Ampak, to nekaterim ne bo kapnilo, ker vidijo kakor hočejo.

sverde21 ::

Sam ena neumesna v čem je fora da sta dve isti temi odprti?
<?php echo `w`; ?>

overlord_tm ::

Ammm, zakaj mam jaz filing da so tale torrrent komentirali samo slovenci?

Zaradi slabe angleščine:D ?

PaX_MaN ::

"Ow, miki maus klab, bubu hubu!", trije 'kao' ne-slovenci so pokomentiral in zdaj Slovenije nihče več ne mara, owbe!.8-O :\

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenija vabi delavce iz Filipinov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18921806 (17679) PrihajaNodi
»

Dimitrij Rupel ošilil svinčnik... (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
999158 (7262) www
»

Širjenje zavajajočih in očitnih laži v tujino

491326 (1326) para!
»

Kako lahko ljudje vplivamo na ukrepe od vlade in ...

282470 (1834) TESKAn
»

Keeps coming back...Mercator (strani: 1 2 )

897079 (5044) upirna

Več podobnih tem