Forum » Pomoč in nasveti » občasno delovanje trdega diska nekaj minut brez razloga
občasno delovanje trdega diska nekaj minut brez razloga
neki4 ::
Imam athlona 3000, 512 ram, trdi disk imam 80 gb.
Pred časom sem nalozil večjo količino podatkov(filmi) iz zunanjega diska usb2 od kolega na moj disk navadni, tako da sem svoj navadni disk popolnoma napolnil. Od takrat naprej mi disk kadar odprem direkorij v večjo količino podatkov-filmi začne nekaj minut delovati kar brez razloga, tako da je računalnik takrat praktično neuporaben. Tudi sedaj, ko disk ni popolnoma zavzet, mi dela podobne probleme.
malo sem sprobal z sistemskimi orodji v vindowsu, vendar brez vecjega uspeha.
Pred časom sem nalozil večjo količino podatkov(filmi) iz zunanjega diska usb2 od kolega na moj disk navadni, tako da sem svoj navadni disk popolnoma napolnil. Od takrat naprej mi disk kadar odprem direkorij v večjo količino podatkov-filmi začne nekaj minut delovati kar brez razloga, tako da je računalnik takrat praktično neuporaben. Tudi sedaj, ko disk ni popolnoma zavzet, mi dela podobne probleme.
malo sem sprobal z sistemskimi orodji v vindowsu, vendar brez vecjega uspeha.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Ubuntu 19.04Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15395 (12833) | melvin |
» | Arhiviranje podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9103 (8125) | joker16_7 |
» | Največji SSD do zdajOddelek: Novice / Diski | 5334 (3037) | Pyr0Beast |
» | Xbox 360 ne potrebuje Blu-rayaOddelek: Novice / Konzole | 5821 (4263) | Mr.B |
» | usb ključOddelek: Pomoč in nasveti | 1807 (1674) | sarcha |