Forum » Pomoč in nasveti » Email domena
Email domena
mmaestro ::
Enkrat sem nekje videl da si lahko izbereš kakšen mail hočeš met, npr ime@priimek.si. Zanima me kako se imenuje ta stran oz če kdo ve kje bi jo najdu.
LP
LP
Gwanaroth ::
Ja, obstaja na tak način, da si registriraš domeno priimek.si in si postaviš svoj mail strežnik, na katerem si narediš account 'ime'.
Lights often keep secret hypnosis..
Poldi112 ::
No, so ponudniki ki imajo precej takih imen zakupljenih. Da imaš potem ime tipa mmaestro@je-car.org.
Za priimek jo moras pa res kupiti. Samo zakaj bi hotel priimek v domenskem delu maila?
Za priimek jo moras pa res kupiti. Samo zakaj bi hotel priimek v domenskem delu maila?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
mmaestro ::
Saj nebi hotel priimka, sam dal sem samo primer, pač kaj bi rad, sem pač enkrat videl stran, pa ne vem če je blo treba met svoj strežnik pol.
MihaFirst ::
am... pri .tk domenah oziroma preusmeritvah, ki so brezplačne, maš tut mail forwarding... kar pomeni, da si lahko na koncu narediš takle mail: ime@priimek.tk
LP
LP
www.gamma.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako preverit, da je e-mail preusmerjen tudi k delodajalcuOddelek: Pomoč in nasveti | 3405 (2335) | profii |
» | Pošta Slovenije na spletu objavila seznam "varnih poštnih predalov" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17622 (13349) | Azrael |
» | PHP - nujno! - email formaOddelek: Izdelava spletišč | 2025 (1707) | DonMatejo |
» | Trenutni TOP e-maili (po zanesljivosti)Oddelek: Omrežja in internet | 3133 (2067) | ;-) |
» | kako do domene .siOddelek: Izdelava spletišč | 1925 (1607) | Birkoff |