Forum » Pomoč in nasveti » <b>siol</b>
<b>siol</b>
nppetek ::
Mene zanima naslednje!
Sem narocnik siol trio paketa in bi rat odklopil tv (pac tako cez dan) da bi lahko vlekel z vecjo hitrostjo!!
Seveda ce je to mozno!??
lp
Zahvaljujem se wam za odgovor.
Sem narocnik siol trio paketa in bi rat odklopil tv (pac tako cez dan) da bi lahko vlekel z vecjo hitrostjo!!
Seveda ce je to mozno!??
lp
Zahvaljujem se wam za odgovor.
ales85 ::
Zato, ker so stvari tako narejene. Tista večja hitrost za TV je namenjena TV in ne "dolvleki". Tam se prenaša televizijski kanal.
nppetek ::
sej vem da je zarad tv-ja vecja hitrost,sam mislm ce bi loh jst to odklopu da bi bla se vecja ???
ales85 ::
Ne, ker je tisti del linije rezerviran za TV. Če ga gledaš ali pa ne. Samo za tiste podatke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP TV + net na istem kablu - kockanje televizije?Oddelek: Omrežja in internet | 11014 (10081) | car100 |
» | NERO in hitrost pečenjaOddelek: Programska oprema | 1459 (1234) | gruntfürmich |
» | Vodna pumpa ropota (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5317 (4563) | SuperHik |
» | Ali z naraščanjem hitrosti pri peki cd-jev pada kvaliteta?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1260 (1071) | TheJack |
» | problem z gfk radeon 9000 pro in TV-outomOddelek: Zvok in slika | 1037 (941) | mitjaxp |