Forum » Pomoč in nasveti » NERO
NERO
akulp ::
Še nekaj me zanima.
V če m je štos pri NEROTU ko izbereš AUDIO CD in daš Write; tam kjer lahko izbiraš CD-Text ( pod Audio options) je pod CDA options tudi možnos izbire nekih STRATEGIJ (Reference Strategy, Tempfile Strategy...)
V čem je fora, a je kakšna od teh taka da se CD hitreje speče, KATERA?
(Pa ne mi rečt da je vse opisan k nč ne zastopim kwa hočejo povedat)
Hvala,byby
V če m je štos pri NEROTU ko izbereš AUDIO CD in daš Write; tam kjer lahko izbiraš CD-Text ( pod Audio options) je pod CDA options tudi možnos izbire nekih STRATEGIJ (Reference Strategy, Tempfile Strategy...)
V čem je fora, a je kakšna od teh taka da se CD hitreje speče, KATERA?
(Pa ne mi rečt da je vse opisan k nč ne zastopim kwa hočejo povedat)
Hvala,byby
RayFidelity ::
Fora ti je v tem, da si izbereš al bi rad da ti kopira prek tempa (to je prek diska), najprej naredi image na disk in šele nato ga zapeče na cd, to ti je edina varijanta za kopiranje če maš samo en cd rom. Če imaš pa 2 readerja in writerja, potem pa si izbereš On the fly, kopira direkt iz cdja na cd, pri tem mora biti reader dovolj hiter, to je najhitrejša varijanta za kopiranje...Sam vklopi opcijo da najprej stestira če je dovolj hiter, ker če ne bo šel cd po gobe, če maš pa burn proof ti ga bo pa pekel npr 10min namesto 5min.
Lp
Lp
[It's The Little Things That Make You Crazy]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9303 (7509) | charly5650 |
» | Trdi disk deluje počasi.Oddelek: Strojna oprema | 1821 (1544) | fabi1 |
» | tezave s kopiranjem dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 2470 (2103) | frenkb |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1736 (1370) | AnWar |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2568 (2295) | dualband |