» »

Nakup gostovanja spletnih strani

Nakup gostovanja spletnih strani

gforce ::

Ker imam počasi dosti nezanesljivih, počasnih brezplačnih ponudnikov spletnega gostovanja me zanima, če mi je kdo pripravljen po simbolični ceni ponuditi kakšno gostovanje. V poštev pridejo predvsem tuja gostovanja in npr. od tistih, ki ste zakupili kak strežnik v tujini, ki ima veliko prostora in dobro povezavo. Torej rabil bi možnost dodajanja računa (oz. bom zadovoljen z dvema), prostora na obeh pa okoli 100MB. Prometa bo malo. RAbim predvsem zanesljivega (da se delajo tudi rezervne kopije itd.), da ne bom kar naenkrat ostal brez podatkov (se mi je že nekajkrat zgodilo;(( ;(( ;(( ). Gledal sem tudi nekaj tujih ponudnikov in bi za 15k dobil res hude stvar ampak to je zame veliko preveč (misli na prostor, prenos...). A kdo ve za kakega ponudnika, ki po ugodni ceni ponuja tudi male pakete?

blackmumba ::

Priporočam Hostgator. Za manj kot 10$ ma mesec dobiš 5giga prostora 75giga prenosa (na mesec seveda) in lahko gostuješ neomejeno domen,neomejeno mysql baz, emailov, php, .... Jaz ga uporabljam in imam na enem hostingu več kot 10 domen. Hosting ima cpanel in redno delajo backupe. Prav tako imajo LIVE HELP če ti kaj ni jasno dobiš takoj odgovor.

hostgator je the best in ne pust se nč zmest :D

Law_Enforcer ::

Scarabweb. Pri njih sem že kako leto in ni problemov.

Voyager ::

Kva je takoj svoj affiliate ID v link postavu, blefercek.

gforce ::

Hostgator je preveč zame :) Scarabweb mi je pa že bolj všeč. Zanima me pa, kako poteka plačevanje v tujino in kako si ti plačal?

Law_Enforcer ::

Plačal sem preko paypala (kreditna kartica) za eno leto vnaprej.

gforce ::

Bom kar vzel osnovni paket (če mi bo uspelo plačati). Na kakšne načine bi se pa dalo še plačati? Paypala nimam. Pa da bi bilo čim ceneje. Najboljše bi bilo, da bi odtrgali par procentov od nakazila, ker se na 3k itak ne bi veliko poznalo. Kakšni predlogi??

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gforce ()

gforce ::

A imam lahko na "scarabweb" na enem računu več spletnih strani? Če registriram za eno leto "Bronze" račun dobim za 30$ tudi domeno in tako ostane tudi, ko obnavljam račun? Zanima me tudi kako je kaj z zanesljivostjo ponudnika, ker se mi to zdi res ugodno.

Ravnokar sem pa tudi dobil Viso in se registriran na paypal. Zanima me kako je zdaj s tem. Številke kartice še nisem dodal na paypal račun, ker imam debetno (pa še nisem nič Eur naložu). V kratkem bom naložil nekaj denarja in me zanima kako potem to poteka, ker o paypalu bolj malo vem (nekaj odtrgajo, kako poteka plačilo preko email itd?) :8) Aja, pa kako je s provizijami, ker je plačilo z $ na računu bom pa imel seveda EUR? (a to ko pol banka (mam pr Abanki - debetna Visa Electron, ter študetski OR) nakaže tem v Belgijo tudi kaj zračuna od teh 30$?). Kje bi lahko dobil "kupončke" za popust?


popravek...
(za domeno je že en "haklc" "After the first year you will be billed $12 US for every extra year." ampak je še vseeno ugodno). A je mogoče še kak tak "haklc"?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gforce ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
376286862 (10154) hariscorale
»

Iščem nov hosting - za veliko manjših spletnih strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
719754 (6281) neoserv
»

Nakup Domene in Gostovanja

Oddelek: Izdelava spletišč
101437 (1315) FreakDezign
»

OK in poceni gostovanje?

Oddelek: Izdelava spletišč
212862 (2826) nodrim
»

Kje gostovati?

Oddelek: Izdelava spletišč
192548 (2134) Vrocipes

Več podobnih tem