Forum » Omrežja in internet » ali obstaja program za deljenje internetne povezave na vsaj 2 oz 3 pc je v xp jih seveda brez bridge-a
ali obstaja program za deljenje internetne povezave na vsaj 2 oz 3 pc je v xp jih seveda brez bridge-a
murphyboy11 ::
Zivjo
Zanima me če obstaja kak program za deljenje povezave v xp jih da je enostaven ....
to bi predvsem rad zaradi tega ker bi rad omejil količino podatkov na določeno mrezno oz pc
če pa v xp jih nastavim bridge pa tega ne morem narediti s recimo netlimiter?!?!?
Zanima me če obstaja kak program za deljenje povezave v xp jih da je enostaven ....
to bi predvsem rad zaradi tega ker bi rad omejil količino podatkov na določeno mrezno oz pc
če pa v xp jih nastavim bridge pa tega ne morem narediti s recimo netlimiter?!?!?
murphyboy11 ::
to hočem rešit bres stroškov imamm sicer router ki pa nima qos in pač tega ne morem urediti.... moj cilj je da delim internetno povezavo na 2 mrezni kartici to pomeni da imam na racunalniku 3 mrezne 1 je dovod interneta 2 je odvod na pc in 3 ja isto ... rad bi pa da 2 in 3 ja mrezna dobita internet in da lahko na obeh določim prenos oz vsaj na eni.... seveda s windowsi xp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Drajverji 2: "unknown devices" za mrežne in tv kartico in tvOddelek: Pomoč in nasveti | 900 (843) | WinXP |
» | Povezava na net preko drugega compaOddelek: Pomoč in nasveti | 1044 (948) | Tomson |
» | Neposredna kabelska povezava dveh računalnikov?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1783 (1536) | Taras_Bulba |
» | LAn povezava med dvema PC dela ne!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1897 (1440) | Blisk |
» | Mreza z winsi XP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 933 (768) | CaqKa |