Forum » Programska oprema » Težave z "copy/paste" in "delete" v Office 2003
Težave z "copy/paste" in "delete" v Office 2003
Matheeew ::
Zdravo.
Imam eno zmeram bolj nadležno težavo.
Uporabljam Office 2003 in v vseh programih (Outlook, Word, Powerpoint...) se mi je pojavilo, da ne morem brisati besedila na normalen način.
Bolj točno:
- označim text, ki ga želim brisati in pritisnem "backspace" in besedilo se ne zbriše ter ni več označeno; brišem ga lahko samo direktno z gumbom "delete"
- Kopiram en text; označim drug tekst ter pritisnem paste. Namesto, da bi se označen (drugi) text zbrisal mi ga premakne za kopiran text.
Sicer pa:
- samih nastavitev nisem spreminjal
- ne gre za virus
- nastavitve sem pregledal a nisem odkril funkcije, ki bi to urejala
- naredil sem re-install office-a
Ker ogromno uporabljam office me ta napaka izredno moti. Ima kdo idejo kako to rešiti?
Hvala in lp....
Imam eno zmeram bolj nadležno težavo.
Uporabljam Office 2003 in v vseh programih (Outlook, Word, Powerpoint...) se mi je pojavilo, da ne morem brisati besedila na normalen način.
Bolj točno:
- označim text, ki ga želim brisati in pritisnem "backspace" in besedilo se ne zbriše ter ni več označeno; brišem ga lahko samo direktno z gumbom "delete"
- Kopiram en text; označim drug tekst ter pritisnem paste. Namesto, da bi se označen (drugi) text zbrisal mi ga premakne za kopiran text.
Sicer pa:
- samih nastavitev nisem spreminjal
- ne gre za virus
- nastavitve sem pregledal a nisem odkril funkcije, ki bi to urejala
- naredil sem re-install office-a
Ker ogromno uporabljam office me ta napaka izredno moti. Ima kdo idejo kako to rešiti?
Hvala in lp....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2007 Home & Student SLO medijOddelek: Programska oprema | 4653 (3912) | Han |
» | Izšel LibreOffice 3.3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 23052 (18296) | System |
» | Office 2010 beta javna (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9519 (5598) | Ashrack |
» | turn off excel date autoformattingOddelek: Pomoč in nasveti | 1861 (1564) | Blade` |
» | Slovenski znaki v IE in WIN2000Oddelek: Programska oprema | 1138 (1027) | faca9 |