Forum » Programska oprema » Noče inštalirat programa
Noče inštalirat programa
notlemat ::
Spoštovani strokovnjaki
Moj problem je sledeč. Najprej sem odstanil program vendar ne na običajni način Dodaj/Odstani programe, vendar samo delete ter z brisanjem podatkov iz registra ki so povezani s tem programom.Sedaj ko ga pa ponovno hočem namestiti mi pa napiše tole "skrbnik sistema je nastavil sistemska pravila tako da preprečujejo to namestitev". Nič se ne spomnim da bi kaj spreminu sam brisal sem.Tudi sam uporabljam ta pc noben drug.
Kaj naj naredim Hvala vam za pomoč
LP
Moj problem je sledeč. Najprej sem odstanil program vendar ne na običajni način Dodaj/Odstani programe, vendar samo delete ter z brisanjem podatkov iz registra ki so povezani s tem programom.Sedaj ko ga pa ponovno hočem namestiti mi pa napiše tole "skrbnik sistema je nastavil sistemska pravila tako da preprečujejo to namestitev". Nič se ne spomnim da bi kaj spreminu sam brisal sem.Tudi sam uporabljam ta pc noben drug.
Kaj naj naredim Hvala vam za pomoč
LP
- spremenilo: notlemat ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skener -> pretvorba v textOddelek: Pomoč in nasveti | 3278 (2658) | Aston_11 |
» | novi windows live MSNOddelek: Pomoč in nasveti | 1615 (1488) | anberlinka |
» | Vstavljanje številke strani v Open OfficeOddelek: Programska oprema | 2192 (2129) | borchi |
» | Baza podatkovOddelek: Izdelava spletišč | 924 (813) | City |
» | PREGLED RAMAOddelek: Pomoč in nasveti | 1033 (893) | Kriko |